Волинянка, яка народила трійню, всіх дітей назвала на одну літеру. ВІДЕО

Волинянка, яка народила трійню, всіх дітей назвала на одну літеру. ВІДЕО
Новонароджених трійнят, які з’явились у сім'ї Сидорчуків із села Башлики Ківерцівського району, батьки назвали: Соломійка, Софійка і Соломіта.

Загалом у 2012 році на Волині народилося більше 15-ти тисяч немовлят, із них понад чотири тисячі — у Луцькому клінічному пологовому будинку, пише ВОДТРК.

Нагадаємо, цьогоріч уже дві волинських сім'ї поповнилися трійнями.

Подружжя Тетяни і Григорія Сидорчуків уже має чотирьох дітей. Тепер сім’я поповнилася одразу трьома донечками. З'явилися немовлята на світ у Луцькому клінічному пологовому будинку напередодні дня Святого Миколая. 27-ми річна мама Тетяна всю вагітність була під пильним наглядом лікарів і відповідально готувалася до пологів. Тепер, коли усе позаду і здорові донечки — поруч, з усмішкою пригадує день, коли на УЗД-обстеженні повідомили, що в неї не один плід, а одразу три.

Найдужче чекають повернення мами із сестричками додому ще дві донечки і два синочки Сидорчуків, які разом із бабусею облаштовують у будинку все необхідне, аби найменші почувалися комфортно і затишно. Тато, тим часом, міркує — де розмістити усіх дітей.

Новонароджені дівчатка - це перша трійня у Ківерцівському районі і друга на Волині цього року. Мамою одразу трьох діток стала 2012-го і Світлана Шворак із Ковеля. Подружжя чекало цього дива 11 років.

До слова, за останні 5 років найбільше випадків народження трійнят на Волині зафіксовано 2009-го. Тоді у Луцькому пологовому будинку народилося чотири трійні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже,какая милая мама!
Відповісти
Останні новини
ФОТОРІК-2012. Частина друга
31 грудень, 2012, 18:00
Волинянка, яка народила трійню, всіх дітей назвала на одну літеру. ВІДЕО
31 грудень, 2012, 16:45