На Волині нагородили школярів, які допомогли поліції затримати грабіжників

На Волині нагородили школярів, які допомогли поліції затримати грабіжників
Поліцейські оголосили школярам подяку за допомогу в затриманні грабіжника.

Ковельські поліцейські подякували учням місцевих загальноосвітніх шкіл №8 Назару Кіперчуку та №12 Андрію Чеснюку, котрі допомогли правоохоронцям затримати грабіжника. Школярі бачили куди зловмисник втік із місця злочину й повідомили про це в поліцію, -
інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, подія трапилась 8 листопада, близько 19 години на Привокзальній площі в Ковелі. Зловмисник вдарив 38-річного чоловіка в обличчя та викрав у нього мобільний телефон. Двоє школярів проходили поруч і бачили куди втікав грабіжник. Учні зателефонували на лінію екстреного виклику поліції «102» і розповіли правоохоронцям.

На місце злочину одразу ж виїхали працівники групи реагування патрульної поліції. Вони оперативно затримали зловмисника в дворі однієї з багатоповерхівок.

«Такий вчинок школярів заслуговує на повагу й може слугувати прикладом не тільки для однолітків, а й для дорослих», - вважає керівник волинської поліції Петро Шпига.

Правопорушником виявився 33-річний житель Любешівського району. До слова, чоловік декілька днів лише як звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння грабежу та розбою.

Зловмиснику обрали міру запобіжного заходу у вигляді арешту.

Слідчі проводять досудове розслідування в кримінальному провадженні за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині нагородили школярів, які допомогли поліції затримати грабіжників
17 листопад, 2017, 10:10