«Про ніяку демократію у цій залі не знають». Скандал на сесії Луцькради

«Про ніяку демократію у цій залі не знають». Скандал на сесії Луцькради
Луцька міська рада вдруге пішла на перерву через розгляд питання про продовження оренди ділянки, на якій розташований ринок біля залізничного вокзалу.

Про це повідомили під час спроби внесення скандального питання щодо продовження оренди землі колишньому лідеру регіоналів до порядку денного на сесії Луцької міської ради у понеділок, 4 грудня.

Після перерви депутат Євген Ткачук знову запропонував внести проект рішення щодо поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз» на майдані Привокзальному, 1.

Нагадаємо, під час сесії міської ради депутати хотіли поновити оренду землі під ринком фірмі, яка пов'язана з екс-лідером регіоналів Волині Олександром Башкаленком.

Депутат Алла Надточій (фракція "Самопоміч") зазначила, що депутатам не роздали проект рішення і вони не знають взагалі про цей новий проект.

Її колега Микола Федік зазначив, що такий проект рішення не можна розглядати, адже його уже тричі не підтримували голосуванням.

«Спочатку просили юриста обґрунтувати винесення питання на сесію повторно, але депутати не проголосували, щоб дати слово. Хотіли зібрати засідання комісії законності і на неї не прийшли усі депутати, хоча були присутні у залі засідань. От я не розумію, за які місця тримає депутатів регіонал, щоб вони з порушенням регламенту хотіли розглянути», - зазначив Федік.

За його словами, «тут є якась політична доцільність».

Депутат Юлія Вусенко зазначила, що «на сьогодні ми живемо в таких умовах, що про ніяку демократію у цій сесійній залі не знають».

«Висування проектів рішень з-під поли це неправильно. Люди, які виходили на Майдан, щоб змінити щось в цій країні, спостерігають за цим. І їх терпець колись увірветься. Як мінімум я прошу поваги до регламенту та закону», - зазначила Вусенко.

А обранець громади Павло Данильчук зауважив, що такі рішення – ганебні для міської ради. «Була оголошена перерва, а натомість зібралася комісія земельна», - зазначив Данильчук.

Зрештою «укропівська» більшість таки підтримала повернення до формування порядку денного. Натомість фракція «Народного Контролю оголосила перерву.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це тіко уявіть, на скільки треба бути сволотою, щоб після Революції гідності загравати з ригом, а ригі бувші не бувають, тим більше, Башкаленко був головою ригів на Волині!
На скільки треба бути продажними скотами, щоб зрадити матерів загиблих хлопців.
Скільки грошей треба цим іудам ткачукам, козюрам, пустовітам, козлюкам і т.д.? Коли ж ви вдавитесь, дерибанщики...
Всі лучани мають знати, хто проголосує за підтримку рішення на користь башкаленка!
Не буде підтримки ні укропу, ні запроданцям!
Відповісти
Продажні суки. УКРОП - це партія регіоналів, весь той зброд до них поліз
Відповісти
Ну що тут думати колись права рука БАшкаленка такий собі поліщук з великими амбіціями сашко курилюк зараз при кориті в укропір ось депутатам і каже куди іти...і за що голосувати...
Відповісти
Останні новини
«Про ніяку демократію у цій залі не знають». Скандал на сесії Луцькради
04 грудень, 2017, 13:03