На Волині встановили пам’ятну дошку капітану СБУ

На Волині встановили пам’ятну дошку капітану СБУ
На фасаді будівлі Любомльського міжрайпідрозділу волинського управління СБУ встановили пам’ятну дошку капітану Віктору Мандзику, який трагічно загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха Донецької області під час виконання свого службового обов’язку.

Про це інформує прес-служба УСБУ у Волинській області.

25 березня 2015 року Віктор нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Віктор Мандзик розпочав свою службу в органах держбезпеки у 2009 році у волинському підрозділі «Альфа», а після отриманої травми працював оперуповноваженим у Любомлі. Був дуже цілеспрямованим, чесним та порядним офіцером, хорошим другом.

7 грудня цього року Віктору мав би виповнитися 31 рік. Керівництво та особовий склад Управління вшанували пам’ять колеги, поклавши квіти на могилу офіцера. Мати загиблого офіцера Ольга Олександрівна подякувала співробітникам Управління за постійну підтримку та пам’ять про її сина. Дружина Віктора – Катерина Мандзик, яка стала частиною колективу Управління, наголосила на тому, що мріє лише про справедливість і сподівається, що винні у смерті її чоловіка понесуть покарання.

Начальник Управління Юрій Фелонюк зазначив, що вірна служба та відданість державі Віктора Мандзика є прикладом для всіх діючих та наступних поколінь офіцерів спецслужби, і пам’ять про нього ніколи не згасне.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині встановили пам’ятну дошку капітану СБУ
12 грудень, 2017, 10:13