За «прозорість» Луцькради місто заплатить 1,7 мільйона

За «прозорість» Луцькради місто заплатить 1,7 мільйона
У рамках програми «Прозора влада» на висвітлення діяльності міської ради у засобах масової інформації із бюджету Луцька протягом 2018-2020 років щорічно виділятимуть понад півмільйона гривень.

Затвердили програму під час сесії 15 грудня.

Проект програми попередньо схвалили під час засідання виконкому 6 грудня, а нині представили на розгляд депутатів. Програма «Прозора влада» має на меті забезпечити всебічне інформування населення про діяльність міської ради. «Прозора влада» визначає основні напрями роботи відділу інформаційної роботи міської ради в питаннях висвітлення діяльності Луцької міської ради та виконавчого комітету.

Загальний обсяг фінансування, необхідний на реалізацію програми протягом 3 років, – 1млн 791 тис грн. Тобто, щорічно з міського бюджету спрямовуватимуть по 597 тис грн.

Як повідомлялося раніше, 199 тис грн щорічно спрямують на трансляцію програм «Місто» та «Слово депутата» (власні програми Луцької міської ради) та прямі ефіри на місцевих телеканалах та радіо. Ще по 199 тис грн щороку платитимуть за висвітлення діяльності міської ради, виконавчих органів та посадових осіб місцевого самоврядування у друкованих засобах масової інформації. Аналогічну суму щорічно витрачатимуть на виготовлення та трансляцію тематичних передач, презентаційних роликів, проведення інформаційних кампаній на телеканалах. Джерело коштів – бюджет Луцька.

Начальник відділу інформаційної політики Зоя Балюк повідомила. що наразі ведуть перемовини із низкою телеканалів, тож сподіваються на продовження співпраці. Депутати Луцькради проголосували за затвердження програми – свої голоси відали 32 обранці громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За «прозорість» Луцькради місто заплатить 1,7 мільйона
15 грудень, 2017, 10:26