У Луцьку пропонують розірвати договір з «МЖК»

У Луцьку пропонують розірвати договір з «МЖК»
На луцьких мікрорайонах, які обслуговує товариство «МЖК», склалася критична ситуація із вивезенням сміття. Тож депутат Тарас Шляхтич (фракція Самопоміч) пропонує розірвати договір із товариством, аби вирішити питання.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії 20 грудня.

Шляхтич зауважив, що ситуація зі сміттям, зокрема, на 55-му мікрорайоні критична. Відходи лежать у величезних купах поблизу завалених смітників.

«Ситуація просто зайшла в глухий кут, там дуже все гігієнічно погано», - наголосив обранець громади. Мовляв, купи сміття лежать біля смітників, протягом кількох тижнів всі активно дзвонять в «МЖК» із проханнями вивезти сміття, а за кілька днів ситуація повторюється. Тож треба робити радикальні кроки щодо діяльності «МЖК», адже це товариство не справляється з обов'язками, - каже обранець громади.

Тому Шляхтич запропонував розірвати договір на вивіз сміття з «МЖК». Адже наразі в Луцькраді розглядають можливість виділення коштів на купівлю 2 сміттєвозів.

Натомість депутат Олександр Кравченко заперечив, що все не так погано, адже він бачив на районі автомобілі «Луцькспецкомунтрансу». На це Тарас Шляхтич запропонував особисто відвезти Кравченка на 55-й мікрорайон та показати купи сміття, які той нібито не помітив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дайте денех на уборку
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пропонують розірвати договір з «МЖК»
20 грудень, 2017, 11:59