Загроза відключення опалення в Луцьку: хто винен?

Загроза відключення опалення в Луцьку: хто винен?
Засновником компанії, через яку в державного комунального підприємства «Луцьктепло» виник мільйонний борг, а опалювальний сезон опинився під загрозою зриву, є Олександр Кропива, який нині є радником першого заступника міського голови Григорія Недопада.

Про це йшлося під час засідання Луцькради 22 грудня.

Депутат міської ради Павло Данильчук зауважив, що варто пригадати, звідки у державного комунального підприємства «Луцьктепло» з'явився борг, який є однією з причин кризи на підприємстві.

Депутат наголосив, що людина, яка нині працює радником першого заступника міського голови безпосередньо причетна до «грабунку» Луцька на мільйони гривень. Йдеться про Олександра Кропиву, який є засновником ТзОВ «Східноєвропейська теплоенергогенеруюча компанія», і нині він є радником першого заступника.

«Давайте зупиняти борг через кримінальну справу», - додав Данильчук та наголосив на необхідності звільнення Кропиви. Натомість Григорій Пустовіт запевнив, що нині Кропива не має стосунку до згаданої компанії.

Натомість керівник ДКП Валентина Малютіна підтвердила, що нині Кропива вказаний у реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, тому відповідно має відношення до підприємства.

А депутат Юлія Вусенко (фракція Самопоміч) наголосила, що громаду Луцька заводять в оману. «Кропива є радником першого заступника. Ця ж людина є засновником підприємства, яке стягує кошти за штучно нарощений борг з містян і з громади… Зараз виявляється, що людина, яка сидить біля вас і працює, малює цей стратегічний план», - наголосила вона.

Зрештою Данильчук запропонував надіслати звернення до антикорупційного комітету ВР, аби питання взяли на контроль.

«Це є реальна ситуація, яка загрожує енергетичній безпеці Луцька», - додав депутат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скоро докеруються до ручки наші патріоти депутати!просруть неньку Украіну як 1918 році через свою ненажерливість і тупість!!!
Відповісти
Слава Богу що відключать
Відповісти
Це так керують Укропи
Відповісти
Боротьба іде за доведення ЛТ до банкрутства з подальшою прихватизацією,бо це дуже лакомий кусок.На це мав плани покійний Єремеєв,але ось таке життя.Зараз підключився Івахів з "братанами",ну і відповідно наш облголова продовжує боротьбу,хоча проблеми коломойського можуть зашкодити планам.
Відповісти
А може навпаки? Коломойський хоче з'їсти ЛТ? Бо до банкротства доводить як раз укропівска братва міськради. Пустовіт і поліщук безпосередні виконавці - навіть не хочуть щось робити, щоб врятувати ЛТ, лише пил в очі пускають.
Відповісти
Останні новини
Загроза відключення опалення в Луцьку: хто винен?
22 грудень, 2017, 15:38