Весняне поповнення: муніципали ловитимуть «порушників чистоти» у луцькому парку

Весняне поповнення: муніципали ловитимуть «порушників чистоти» у луцькому парку
Працівників департаменту муніципальної варти Луцькради із весни наступного року долучать до патрулювання парку імені 900-річчя Луцька, аби запобігти розпиванню алкоголю та загиджуванню зеленої зони.

Про це стало відомо 26 грудня під час круглого столу стосовно обговорення концепції реконструкції парку імені 900-річчя Луцька.

Представниця громадської організації «Громадський захист Волині» Ганна Стульська зауважила, що у парку є складна проблема – там постійно перебувають люди, які вживають алкоголь та роблять інші неприємні речі. Натомість проблему жодним чином не врегульовують – за словами жінки, «ганяють» таких осіб, які загиджують парк, лише «собачники», які вигулюють своїх домашніх улюбленців. Тому жінка попросила, аби на це звернули увагу працівників муніципальної варти – мовляв, жінка протягом 1,5 року жодного разу не бачила там муніципалів.

Натомість їй повідомили, що це не безпосередній обов’язок працівників муніципальної варти.

Стульська зауважила, що у будь-якому випадку, так далі тривати не може. Тому вона попросила таки залучити муніципалів до патрулювання парку, аби запобігти «суцільним попойкам та справлянні нужди під деревами».

Натомість радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що вже починаючи із весни у парку 900-річчя забезпечать нормальну охорону. Мовляв, у рядах луцьких патрульних поповнення, тож він сподівається на збільшення кількості патрулів. Стосовно муніципалів, то їм спеціально купили велосипеди, аби вони могли патрулювати парк.

Відтак, вже з весняних місяців муніципальна вата патрулюватиме й парк 900-річчя.

«З весняного періоду вони вступлять в парк 900-річчя Луцька», - повідомив Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Весняне поповнення: муніципали ловитимуть «порушників чистоти» у луцькому парку
26 грудень, 2017, 12:44