На Київщині підлітки жорстоко побили 18-річного хлопця

На Київщині підлітки жорстоко побили 18-річного хлопця
На Київщині у селищі Глеваха у новорічну ніч підлітки жорстоко побили 18-річного хлопця, який наразі перебуває у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Київській області.

Зазначається, що нападники наносили удари дерев’яною биткою, руками і ногами. Один із зловмисників після побиття витягнув з кишені потерпілого гаманець і розділив гроші між товаришами.

«Завдяки злагодженим діям поліцейських причетні до побиття особи були встановлені протягом години. Ними виявилися п’ятеро хлопців: найстаршому – 14, молодшому шестикласнику – 12 років. Двоє з них в поле зору поліції не потрапляли. Батьки решти зловмисників неодноразово притягалися до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей)”, - йдеться у повідомленні.

За фактом побиття неповнолітніми хлопця поліція відкрила кримінальне провадження. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Згідно із законодавством притягнути до кримінальної відповідальності за такий вчинок можна з чотирнадцяти років. Наразі проводиться досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Київщині підлітки жорстоко побили 18-річного хлопця
03 січень, 2018, 14:41