У Запоріжжі пікетують церкву, в якій відмовилися відспівувати дитину

У Запоріжжі пікетують церкву, в якій відмовилися відспівувати дитину
Відмова священика Української православної церкви (Московського патріархату) відспівати загиблу 2-річну дитину спровокувала хвилю невдоволення в Запоріжжі, а згодом і по всій країні.

Місцеві мешканці висловлюють свій протест за допомогою флешмобу. До храмів МП в Запоріжжі несуть іграшки та поширюють у соцмережах світлини з хештегом #принеси_ляльку (або: #принеси_куклу), - пише Новое Время.

Один з учасників ініціативи додав напис: "Дитина не винна".

Нагадаємо, у Запоріжжі 2-річний малюк став випадковою жертвою самогубця. 31 грудня на дитину впав самогубець, який вистрибнув з вікна багатоповерхівки.

У подальшому батьки організували похорони. Напередодні батько дитини Роман Поліщук розповів, що під час похорон священик УПЦ МП відмовився відспівувати малюка, оскільки його хрестили в Київському патріархаті. Згодом їм відмовив ще один храм УПЦ МП. Зрештою обряд здійснили у церкві КП, де й хрестили хлопчика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Запоріжжя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Московські попи самі поставили себе поза громадою в цей складний час війни... Пригадайте відмову Онуфрія віддати честь загиблим у російсько-українській війні у ВРУ...
Відповісти
Клава, вона і є Клава і добавити немає чого.
Відповісти
Грохноти його і не розбиратись хай відспівує хто хоче і був би приклад для інших. Якщо щось ненравиться хай забераються в #Новорасею# там бігом відспівають
Відповісти
МП - це мережа шпіонів путлєра, ніяка не церква.
Вони ще за часів совка були штатними агентами КДБ.
Так і лишились. Їх діяльність потрібно згортати в Україні, нехай валять в пєдєрацію до кіріла і там роблять що хочуть.
Відповісти
То перестаньте ходити до московських попів і давати їм гроші. Ви ж в Україні живете і повинні молитися рідною мовою за рідну державу і зарнаших отців. Не вірю в патріотизм людини, котра млиться в московській церкві за здравіє Кіріла.
Відповісти
МП поза законом. Заборонити її діяльність в Україні, як вороже кодло.
Відповісти
закрити цю сатаністку секту яка зветься московскій патріархат, все майно відати київському, всіх попів в росію сплавити...хай там показують свої скрєпи.
Відповісти
Правильно сказано не йдіть до кацапської церкви і не носіть їм гроші.То тоді самі заберуться геть. а гнати їх потрібно даво поганою мітлою, ноги намазати салідолом- вокзал Расея.Я не ходжу є на Володимирській гарна церква наша українська.
Відповісти
Останні новини
У Запоріжжі пікетують церкву, в якій відмовилися відспівувати дитину
06 січень, 2018, 00:50