Закликають привітати з 9-річчям дочку волинського Героя

Закликають привітати з 9-річчям дочку волинського Героя
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (099) 750-85-38; (098) 948-14-50.


Наступній нашій іменинниці з дуже рідкісним ім’ям Домініка вже за 2 дні виповниться 9 років. Батько 5-х дітей (2-є дітей з першого шлюбу дружини стали рідними теж) Шепелюк Олексій Борисович носив звання майора, був командиром батареї, зник безвісти 25 серпня 2014 року в СМТ Кутейникове Амвросіївського р-ну Донецької обл., упізнаний за експертизою ДНК у липні 2015 року.

Домініка зі своєю багатодітною сім’єю проживає в Нововолинську і навчається в школі вже у 3 класі. Дитина дуже творча і має багато захоплень, любить усе нове й цікаве. Попри юний вік, дівчинка може здивувати величезним колом своїх інтересів. «Я полюбляю власноруч виготовляти різні декоративні дрібнички, малювати та читати», – розповідає Домініка. Вже третій рік вона відвідує вокал, театральний гурток і вчиться грати на фортепіано, а нещодавно дуже загорілась навчитись ще й на саксофоні. Восени дівчинка вже записалась на відповідні курси і розробляє легені, успішно граючи на сопілці. Хоча обирати майбутню професію ще нескоро, однак перші мрії іменинниці пов’язані з акторською сценою.

Марина Олександрівна окрім Домініки виховує ще трьох дітей: Віталія (15 р.), Маргариту (12 р.) та Женев’єву (6 р.). Місяць тому вона невдало впала і зламала ногу у трьох місцях і тепер прийдеться пересуватись на милицях 4 місяці. Про свою маму Домініка говорить із захватом та гордістю: «Я її дуже люблю, вона завжди рада прийти на допомогу не тільки нам, але й Денису (сину з першого шлюбу чоловіка), також допомагає в місцевій церкві, іншим сім’ям Небесного Легіону і луцьким волонтерам. Хоч матуся до нас дуже вимоглива, але ми безмежно вдячні їй за підтримку в усіх наших починаннях, поразках та досягне-ннях. Вона завжди відкрита новим знайомствам та з задоволенням вчиться чомусь цікавому й корисному».

Дівчина дуже любить свою родину, мріє, щоб усі були здоровими та щасливими. Тішиться, що у них така велика сім’я і вони усі досить різні та мають різні уподобання. Найголовніша тепер, звісно, мама, котра намагається усе зробити для того, аби вони нічого не потребували. Але і старшого брата Віталика, якому так рано довелося подорослішати та стати єдиним чоловіком у сім'ї, поважають усі дівчата та слухають. Проте Домініці дуже не вистачає тата, вона сумує за ним та пишається, що має такі самі сині очі. Любить Батьківщину та по-дорослому мудро говорить: «Це країна, в якій я народилася, живу. Її захищав та віддав за неї й нас своє життя мій тато».

Зробіть сюрприз Домініці, привітавши її з Днем народження на ваш розсуд – а ми вам у цьому допоможемо! Наш контактний номер: 0509734484 та 0989481450. Інформація про батька дівчини є у Книзі пам’яті, деталі за посиланням: http://memorybook.org.ua/28/shepeluk.htm

Інформація для благодійників: Домініка – 9 років (11.01.2009). Ріст – 140. Розмір взуття – 33-34. Подарунок до ДН – будь-який сюрприз на ваш розсуд. Адреса для листування – є (нададуть у приват).

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Закликають привітати з 9-річчям дочку волинського Героя
10 січень, 2018, 09:51