Ціну на газ не підвищимо, – міністр

Ціну на газ не підвищимо, – міністр
Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик назвав «абсолютною дурницею» інформацію про нібито пропозиції міністерства підвищити з квітня ціну на газ для населення.

Про це він сказав на засіданні Кабміну 17 січня, відповідаючи на запитання прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, – пише Еспресо з посиланням на Енергореформу.

«Тобто ви не ініціюєте підвищення ціни на газ?» – перепитав глава уряду. «Не ініціюємо», – підтвердив міністр.

За словами Насалика, публікації в деяких ЗМІ пов'язані з оприлюдненням на сайті міністерства проекту постанови про продовження спеціальних зобов'язань з продажу природного газу для потреб населення, теплокомуненерго і релігійних організацій до квітня 2021 року. Він наголосив, що цей документ «абсолютно не має ніякого відношення до ціни на газ».

Зазначимо, напередодні деякі ЗМІ повідомили, що Кабмін планує з квітня змінити методику визначення ціни на газ для населення, що призведе до подорожчання газу на понад 8%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я їм не ВІРЮ!
Відповісти
Якщо так говорять, то підвищать обов'язково! МВФ це знову вимагає, а без їхніх грошей гаплик, так що готуйтесь до нових платіжок... Влада нічого не може контролювати, ні цін, ні інфляцію, ні...
Відповісти
Те ,що зробили в Луцьку з розділом на Волиньгаз та Волиньгаззбут -то це просто афера. Щоб щось добитися треба тиждень сидіти вдома та вичікувати майстрів і ще одного ,що дозвіл надає. Приходять підключати газ то ніякого інструменту та стремянки у них немає. Тільки грошам біда, які платиш. То це ви так нам покращили якість послуг - щоб ви виздихали.
Відповісти