Нові обличчя і нова надія: у Луцьку склали присягу 35 патрульних. ФОТО

Нові обличчя і нова надія: у Луцьку склали присягу 35 патрульних. ФОТО
У Луцьку 35 працівників патрульної поліції склали присягу. Правоохоронці поповнять лави поліції в обласному центрі та у Ковелі.

Урочистості з нагоди складання присяги поліцейських на вірність українському народові відбулися 20 лютого.

На плацу перед управлінням зібралися новоспечені патрульні, їхні родичі та друзі, а також керівництво. Збоку урочисто вишикувався оркестр.

На початку дійства начальник управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко зачитав присягу, а новобранці хором повторили її слова. Згодом присутні виконали гімн. Опісля Вовченко вітав нових колег.

«Сьогодні той день, можливо, один із найважливіших для вас, бо ви стаєте на ту дорогу, яка абсолютно не є легкою. На цій дорозі ви будете зустрічати багато і позитивних, і негативних речей. Вся наша служба полягає в тому, що з тортиками нас ніхто не зустрічає, більше вона полягає в тому, що ми будемо надавати допомогу тим людям, які потрапили в якісь небезпечні ситуації», - зауважив посадовець. Тому він побажав підлеглим сталевої витримки та характеру, адже саме цього очікують від них люди.

«Впевнений на 100% , що ваші рідні вами вже пишаються. Залишилося тільки зробити, щоб вами пишалися всі жителі цього міста», - додав Вовченко.

Заступник начальника управління патрульної поліції у Волинській області Дмитро Хмарук додав, що бажає новачкам успіхів та наснаги, а насамкінець подякував родинам.

«Рідним та близьким велике дякую, бо ось результат вашого правильного виховання», - зазначив правоохоронець.

Поповнили лави патрульної поліції 31 чоловік та 4 жінки. Частина із патрульних вже завтра вирушить у Ковель, аби нести службу там. Після урочистої частини та команди «вільно», родичі та друзі кинули обіймати своїх нових патрульних.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожному новому патрульному презентували розкладні ножичькі.
Відповісти
яка нова надія ?
Відповісти
шо опять....
Відповісти
я б теж пускав на ремні п'яне бидло, яке після 100грам оковитої поводило себе як Чак Норріс. Патрульні молодцці
Відповісти
Зараз знов постанови будуть видумувати
Відповісти
Вовченко в свому репертуарі реформа триває, з тортиками зустрічати не будуть вішає молодим слоненятам та людям лапшичку ,а людей своіх вигороджує які гроші що місяця носять, чому ж на офіційному сайті не закинули що майора УПП по 130КУпАП оформила 1рота 5днів тому,отак в управі все рішається,як же так Аверс проспав один канал що висвітлює правду
Відповісти
Купка ображених полішуків
Відповісти
Останні новини
Нові обличчя і нова надія: у Луцьку склали присягу 35 патрульних. ФОТО
20 лютий, 2018, 12:42