У Луцьку відмовилися розривати «комунальні» договори з перевезень на 2 маршрутах

У Луцьку відмовилися розривати «комунальні» договори з перевезень на 2 маршрутах
Луцьквиконком відмовився розривати договір перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №14 та №31 із комунальним підприємством «Луцьке підприємство електротранспорту». Адже, якби договір розірвали, то, найпевніше, лучани на 2 тижні залишилися без цих маршрутів.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 21 лютого.

У пояснювальній записці вказували, що КП «Луцьке підприємство електротранспорту» відмовилося обслуговувати автобусні маршрути №14 та №31. Тож на засідання виконкому винесли проект рішення стосовно розірвання тимчасового договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Член виконкому Михайло Щур поцікавився, хто буде обслуговувати маршрути у період, поки не буде нового договору. Адже наразі немає альтернативи і невідомо, хто має здійснювати перевезення. Начальник управління транспорту Віктор Кукішев повідомив, що ЛПЕ немає транспорту для обслуговування, адже підприємство, в якого КП орендувало автобуси, більше їх не надаватиме.

Члени виконкому зауважили, що виходить ситуація, коли лучани два тижні до завершення конкурсу не матимуть автобусів на цих маршрутах. Однак перший заступник міського голови Григорій Недопад повідомив, що в ЛПЕ «переконливо обіцяли», що залучать на ці маршрути вільні автобуси інших перевізників.

Зрештою, члени виконкому вирішили не ризикувати та не проголосували за розірвання тимчасового договору. Однак, як надалі перевозитимуть лучан на маршрутах 14 та 31 невідомо – адже ЛПЕ лишається без відповідного транспорту.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Накерували-коли будь-хто відмовляється виконувати команди, угоди і т.д. і т.п.
Вилазять боком ваші "липові" тендери.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відмовилися розривати «комунальні» договори з перевезень на 2 маршрутах
21 лютий, 2018, 11:18