Резонансна аварія у Харкові: справу розглядатимуть у березні

Резонансна аварія у Харкові: справу розглядатимуть у березні
Київський районний суд Харкова продовжить розгляд справи про резонансну смертельну ДТП.

Наступне судове засідання відбудеться 1 березня, - пише УНН.

Підозрюваний водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов вважає себе невинним у аварії. А водій Lexus Олена Зайцева, як і раніше, визнає свою провину. Загалом слухання по суті почалося із запізненням на чотири години через клопотання адвокатів Г.Дронова про відвід судді.

Нагадаємо, що клопотання про відвід судді не задовольнили, і головуючим суддею лишився Віктор Попрас. Також 27 лютого прокурор Ігор Омельченко зачитав обвинувальний акт, в якому в подробицях було описано травми потерпілих та причини смерті жертв аварії. Зокрема, стало відомо, що удар Lexus був такої сили, що троє з 5 пішоходів, загинули на місці через те, що в них відірвалося серце.

Крім того, у справі з‘явилися нові цивільні позови. Постраждалі та родини загиблих вимагають від Дронова та Зайцевої компенсації розмірами від 100 тисяч до мільйона гривень.

Як пише видання NewsRoom обставинами, що пом'якшують провину 20-річної Олени Зайцевої, яка підозрюється у смертельній ДТП у Харкові, є щире зізнання і виплати постраждалим.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня 2017 року у Харкові на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної Олени Зайцевої зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg. Унаслідок зіткнення п’ятеро пішоходів у віці від 19 до 46 років загинули на місці, ще одна постраждала — 24-річна Діана Берченко — пізніше померла в лікарні від травматичного шоку на тлі вкрай важкої черепно-мозкової травми з розвинувся набряком головного мозку. Крім того, травми різної тяжкості отримали п’ять осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.