«PremierCity» запрошує малюків на тихий сеанс

«PremierCity» запрошує малюків на тихий сеанс
У кінотеатрі «PremierCity» 7 березня відбудеться тихий сеанс мультика «Кораблики, підняти якорі!».

Про це повідомляє прес-служба закладу.

Уже завтра о 10:10 для наймолодших глядачів покажуть цікавий мультик про катерок Еліас. Усіх дітлахів запрошують у «PremierCity» на тихий сеанс «Кораблики, підняти якорі!».

Тихий сеанс – це кінопоказ для батьків маленьких діток, які ще не можуть всидіти на повноцінному сеансі кіно. Малечу лякає гучний звук та темрява, вони вередують. Натомість тихий сеанс передбачає 2D-формат, приглушене світло в залі та стишений звук. Під час кінопоказу дітки можуть одночасно гратися та дивитися мультик.

Довідково:

Сюжет мультика: Рятувальний катерок Еліас працює в невеликій бухті. Одного разу під час шторму він чує сигнал про допомогу і виручає з біди корабель, що йде у великий міжнародний порт. Після цього випадку Еліс стає справжнім героєм і його запрошують працювати рятувальником в цей порт. Все це дуже тішить самолюбство Еліаса, але чи легко йому буде залишити друзів, до яких він так звик? Додатково до всього робота на новому місці набагато небезпечніша, адже неподалік орудує зграя контрабандистів. Чи зуміє Еліас впоратися з усім цим?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«PremierCity» запрошує малюків на тихий сеанс
06 березень, 2018, 15:40