У Луцьку заборонять нічну роботу інтернет-клубів та держлотереї

У Луцьку заборонять нічну роботу інтернет-клубів та держлотереї
Луцька міськрада хоче обмежити цілодобову роботу інтернет-кафе та закладів лотереї лише до 22:00. Причина –часті скарги від мешканців на шум, хоча кількість їх не оприлюднили.

Про це повідомляє 12 канал.

У більшості випадків у приміщенні є лише техпрацівник або ж адміністратор. Тож коли поліцейські прибувають на виклики, саме на нього і складають адмінпротокол. У суді кажуть, що протокол необхідно складати на власника закладу. А його не лише на місці, але й в області зазвичай немає. Тож працівники Феміди не дають справі ходу.

Остаточного рішення поки що не знайшли. Але у проекті пропонують, усі інші заклади, які працюють після 22:00, наприклад, ресторани, зобов’язати встановити камери відеоспостереження як всередині, так і ззовні. За нові правила міські обранці голосуватимуть не раніше квітневої сесії міської ради.

До речі, на круглому столі про скарги лучан на музику у закладах харчування не згадували. Про усунення інших чинників порушення нічної тиші у Луцьку, наприклад, використання піротехнічних засобів під час весіль, або припинення робіт на будівельних майданчиках також не йшлось.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нічого що це гральні автомати? І вони взагалі заборонені.
Відповісти
таке можливо тільки в патріотичні європейські Україні . гральні автомати заборонені взагалі . А їм відкрито пропоную ть до 22 працювати . абсурд .
Відповісти
Останні новини
У Луцьку заборонять нічну роботу інтернет-клубів та держлотереї
07 березень, 2018, 00:16