Без дитячого галасу і метушні: в Луцьку пропонують відкрити нове кафе

Без дитячого галасу і метушні: в Луцьку пропонують відкрити нове кафе
Жителька Луцька висловила пропозицію щодо створення кафе, вільного від дітей.

Пост на цю тему опублікувала Оксана Сидорук у групі Луцьк то є Луцьк на Facebook.

«На мою думку, у Луцьку потрібне чайлдфрі кафе! Мені набридло ходити по закладах і постійно терпіти крики дітей, на яких мами не звертають увагу. Півбіди, якщо у закладі є дитяча кімната, інша справа, коли приходиш у паб, а там сидять батьки зі своїми чадами. Коли просиш їх заспокоїти своїх дітей, вони або не звертають на тебе увагу або кажуть: «це ж діти»!!! На мою думку, кафе без дітей – це право на відпочинок, а не дискримінація», - написала лучанка.

Така ініціатива викликала активну суперечку. З'явились як прихильники, так і противники цього нововведення. Дехто вважає, що таке кафе - це справді необхідність, а дехто стверджує, що це відверта дискримінація дітей.

Катя Бронфін
«Коли своїх діток не мала, теж ходила у різні заклади, але ніколи на думку не спадало «дати мамі зауваження» на рахунок її діток».

Тамара Глинюк
«Який брєд!!! Мені ще одна жіночка робила зауваження, що я в магазин з каляскою ходжу!!! Вже скоро взагалі заборонять дітей родити, бо людям мішають!!!!».

Катерина Потапчук
«В мене таке враження, що люди тупими стають... Не вникли в суть і розквохталися на автора. Дівчина говорить не про заборону дітей у кафе, а про те, що повинні існувати заклади для дорослих! І це є нормальна практика! В Туреччині, Єгипті та ряді країн є готелі 16+. І навіть в самих готелях, які приймають без вікових обмежень, є басейни 16+, ресторани 16+. Тому, перш ніж включити свій рупор, переконайтесь, що він нормально підключений до мозку».

Ася Волиняночка Доган
«Я згідна з автором. Бо не розумію, що може робити малеча в закладі, в якому вживають алкоголь. Особливо в той час, коли вони повині спатки, що дуже часто можна зустріти в нас. Проблема в тому, що в нас мало безалкогольних сімейних кафе з спеціальною ігровою кімнатою. Тому й виникає ось така проблема».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я маю дитину і скоро матиму уже другу і скажу відверто - дітям у кафе, де не передбачені дитячі кімнати робити НІЧОГО! Не розумію батьків, які тягнуть свою дитину у кафе без будь яких дитячих розваг і дитина від нудьги виносить мозок і "своїм" і чужим людям.
Це не дискримінація, це просто "на все своє місце і час". Шануйте своїх дітей і людей довкола.
Відповісти
Останні новини
Без дитячого галасу і метушні: в Луцьку пропонують відкрити нове кафе
12 березень, 2018, 18:29