У Луцьку студенти завітали на екскурсію в «ПриватБанк»*

 У Луцьку студенти завітали на екскурсію в «ПриватБанк»*
«ПриватБанк» завжди радий вітати на екскурсіях тих, хто ще не визначився з майбутньою професією.

Так, роботу фінансової установи зсередини побачили студенти Луцького національного технічного університету, - повідомляє прес-служба установи.

Студенти факультету бізнесу та факультету обліку та фінансів Луцького НТУ спробували себе в ролі спеціалістів з обслуговування клієнтів, побачили, як працюють касири та оператори контактного центру, а також дізналися основні правила фінансової безпеки.

Окрім того, студентам розповіли про онлайн-практику у «ПриватБанку». Це унікальна можливість пройти практику, не виходячи з дому, при цьому навчаючись всьому тому, чого й стажери, котрі починають працювати в банку.

Щоб пройти практику у «ПриватБанку», необхідно зареєструватися на сайті https://practice.privatbank.ua. По завершенню кожен випускник отримує офіційний сертифікат, який за потребою може пред’явити в університеті.

Та основна перевага онлайн-практики у «ПриватБанку» - це те, що вона не перетворюється на «відбування» годин для університету, а стає першою сходинкою у кар’єрі майбутніх банкірів. Найуспішніші практиканти зараховуються до кадрового резерву фінустанови та мають шанс отримати престижну роботу у банку, який обслуговує більш ніж половину українців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку студенти завітали на екскурсію в «ПриватБанк»*
28 березень, 2018, 14:03