У Луцькраді голосують за дозвіл на проекти, які вже реалізували

У Луцькраді голосують за дозвіл на проекти, які вже реалізували
Члени виконкому Луцької міської ради обурені, чому вони голосують за надання дозволу на розміщення соціальної реклами після того, як вона вже була розміщена.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання виконкому при розгляді питання про звільнення розповсюджувача зовнішньої реклами, а саме привітання Президента із Великодніми святами, від плати за тимчасове користування місцем розміщення.

Член виконкому Михайло Щур запитав: «Чому я голосую за те що відбулося?» Мовляв, це неправильно.

Директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський пояснив, що є порядок розміщення зовнішньої реклами, але бувають виняткові ситуації. За його словами, прохання розмістити привітання надійшло за день до Великодня, тож КП пішло назустріч замовнику.

На це інший член виконкому Ігор Муковоз обурився:

«У порядок виключення - це така гнучка система, яка відбувається постійно. Я не хочу голосувати, за те що вже відбулося».

Григорій Пустовіт підтвердив, що питання про надання дозволів, які стосуються соцреклами у Луцьку, в основному виноситься на виконком після її встановлення.

«Можливо, ми зробили неправильно що у передвеликодню ніч не зібрали позачерговий виконком і не ухвалили це рішення», - сказав він.

Пролунала думка про те, що якщо одного разу не піти назустріч і відмовити Адміністрації Президента, то на наступний раз звернення надсилатимуть вчасно, який Пустовіт назвав «неперевершеним оптимізмом».

Врешті члени виконкому все ж проголосували за проект рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.