Поблизу луцького «слоника» – гори сміття від розгульних компаній та пияків. ФОТО

Поблизу луцького «слоника» – гори сміття від розгульних компаній та пияків. ФОТО
Стихійне сміттєзвалище поблизу відомої лучанам скульптури слоника біля Палацу учнівської молоді продовжує існувати.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив лучанин Олександр Ванюрський.

За словами чоловіка, у березні цього року він залишив звернення на Інтерактивній мапі Міністерства екології та природних ресурсів України щодо необхідності вжиття заходів з ліквідації стихійного сміттєзвалища поблизу неформальної пам’ятки Луцька – усім відомого «слоника».

Мерія зреагувала на звернення, й станом на 4 квітня засмічення ліквідували силами «Луцькспецкомунтрансу». До того ж, за результатами звернення працівникам департаменту муніципальної варти Луцької міської ради рекомендували контролювати цю територію, аби виявляти порушників та притягувати їх до відповідальності.

Щоправда, за словами Олександра Ванюрського, поблизу «слоника» є ще одна надто засмічена ділянка. Вона знаходиться під аркою, де розгульні компанії та пияки щоденно проводять час, залишаючи після себе гори сміття з пляшок та іншого непотребу.

На переконання лучанина, у мерії йому пообіцяли, що територію приберуть 20 квітня під час так званого загальноміського «суботника». Утім, на думку Олександра Ванюрського, це вирішить проблему на дуже короткий проміжок часу. Тому цю територію мусять взяти під контроль муніципали.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате муніципали отримують зарплату вчасно .Ганьба неробам!
Відповісти
Поставьте смітники і облаштуйте зону відпочинку- люди самі проявлять достатній рівень культури. і не забудьте вивозити сміття зі смітників хоча б раз на тиждень, а мун.поліція контролює цей процес. а створювати "запретну зону" в парку відпочинку це нонсенс! про туалети не забудьте...
Відповісти
Останні новини
Поблизу луцького «слоника» – гори сміття від розгульних компаній та пияків. ФОТО
18 квітень, 2018, 17:50