До травня розмітки на луцьких дорогах не буде. ВІДЕО

До травня розмітки на луцьких дорогах не буде. ВІДЕО
Луцьку зникла дорожня розмітка. Після зими на дорогах міста нема ні пішохідних переходів, ані смуг.

Водії їздять за звичкою або навмання, часто спричиняючи аварійні ситуації, - повідомляють Факти ICTV.

Найскладніше у такій ситуації доводиться пішоходам. Адже там, де рух насичений, зникли й зебри – люди на свій страх та ризик просто перебігають шляхи. Особливо розгублені діти.

Водії мусять дивитися на знаки, кажуть поліцейські, хоча й визнають – дорожня розмітка мусить бути . Адже збільшується кількість аварій, в яких страждають і пішоходи. На їхні приписи комунальники поки не реагують.

Комунальні служби запевняють, що термін експлуатації розмітки, нанесеної фарбою, півроку. Днями вдруге провели тендер і визначають переможця, який до роботи приступить вже в травні.

На розмітку витратять 2 мільйони гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець крась, на зиму під сніг встигне
Відповісти
скільки ще лучани таку владу терпіти будуть?
Відповісти
Так укропа при владі, тому все і зникає в Луцьку - совість, честь, гідність, земля, бюджет, тепер вже і розмітка!
А потім поліщук з пустовітом із солодкими мордами, а-ля Добкін часів януковича, будуть з тєлєка віщать народу про щастя, яке вони для міста роблять, правда забувають додати, що роблять не вони самі, а ентузіасти на власні кошти, а ці морди лише примазуються, створюючи показуху.
Відповісти
Яка влада-такий і порядок, немає в Луцьку господаря, такий і результат!!!!
Відповісти
Стаття підняла віну пробллему, але текст статі на рівні студента першого курсу. "Водії їздять за звичкою або навмання" - це, вибачте, як так!? Це ж не літак в тумані... автор скоріш за все жиночго полу, або хлопець "типовий пішохід".
Відповісти
Поясню. "Адже там, де рух насичений, зникли й зебри – люди на свій страх та ризик просто перебігають шляхи " По перше є знаки. Знаки мають пріорітет перед дор. розміткою. По друге, на свій страх - це "олені". реальні олені так роблять. "Водії мусять дивитися на знаки" - от же ж яка біда для віодія... А нічо, що водій ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ "дивитись" і на розмітку, і на знаки, і на світлофор, і на "оленей", причому це МАЄ робити постіно під час керуванням тран. засобом. ПДР написаний не тільки для водіїв, але й для пішоходів, які чогось нехтують всіма правилами. Повторюсь, проблема дійсно є, але матеріал поданий на рівні "студента-першогодка".
Відповісти
Останні новини
До травня розмітки на луцьких дорогах не буде. ВІДЕО
19 квітень, 2018, 21:13