На Волині відбудеться благодійний телемарафон

На Волині відбудеться благодійний телемарафон
Ювілейний благодійний телемарафон «Поспішаймо робити добро» відбудеться 1 червня.

Про це повідомила прес-служба облради з посиланням на голову правління «Всеукраїнського Дитячого фонду» у Волинській області Олену Грінченко.

Цього року він буде присвячений 30-річчю «Всеукраїнського Дитячого Фонду» у Волинській області. Відкриття 30-го телемарафону «Поспішаймо робити добро» буде традиційно 1 червня в облмуздрамтеатрі. Проект транслюватиме Волинська регіональна директції Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Мета цієї доброчинної акції - залучити та привернути увагу всіх волинян, трудових колективів, установ, організацій, релігійних конфесій, бізнесові структури, громадськість області до проблем дитинства, які мають місце в житті дітей.

«Багатолітнє проведення телемарафону стало запорукою того, що багато дітей особливої долі отримали не лише духовну, а й матеріальну підтримку. 71 дитина здобули вищу освіту за рахунок доброчинних внесків, виділялись кошти на стипендії, придбання і обладнання 18 квартир дітям-сиротам, щорічно надається матеріальна допомога на лікування онкохворих, хворих на цукровий діабет, сколіоз та інших захворювань, на святковий одяг і взуття випускникам 11-х класів впродовж ЗО років», - розповідає Олена Грінченко.

Зібрані кошти на телемарафоні «Поспішаймо робити добро» 2018 року будуть направлятись на виконання проектів Дитячого Фонду.

Благодійні пожертвування просять переказувати на рахунок ВПГО «Всеукраїнський Дитячий Фонд» у Волинській області №26001025362001 в ПАТ «Альфа-Банк» в м. Київ, МФО 300346, код 05810132


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відбудеться благодійний телемарафон
12 травень, 2018, 20:30