«Я тобі не зобов'язана звільняти місце», - лучанка про пенсіонерів у транспорті

«Я тобі не зобов'язана звільняти місце», - лучанка про пенсіонерів у транспорті
Лучанка написала гнівний пост у Facebook, у якому вважає, що не молодь не зобов'язана давати місце старшим за себе людям та пенсіонерам.

Про це у спільноті Луцьк то є Луцьк написала Вікторія Євгеніївна.

«Дійшла сьогодні (1 червня, - ред.) висновку, що коли над тобою о 7-й ранку в тролейбусі бабулька каже: "могла б встати і уступини мені місце ніякої повагі немає до старших", то Ви сміливо можете відповісти "пішла ти в сраку стара карга"» - пише Вікторія.

«Чому панянка похилого віку думає, що має право принижувати молодь? Чому вона думає, що може звертатися на "Ти" і розказувати, що я щось "должна"?

Почнемо з того, що повага - це почуття, яке виникає з хороших якостей людини. Тож я не можу тебе поважати чи не поважати. Я молода, але - це не означає, що я можу стояти. І вже якщо ти, о 7-й ранку їдеш кудись то ти можеш і стояти і бляха не пи***ти.» - зазначає Вікторія Євгеніївна.

«Я тобі не зобовязана звільняти місце. Важко стояти? Сиди в дома.» - резюмує лучанка.

У коментарях лучани обурюються дописом дівчини.

«Ви достатньо себе принизили цим постом. Молодість минає дуже швидко, не встигнете озірнутися, як Вам так само відповість», - пише Олена Шмельова.

«Це жах...куди котиться цей світ. Ніякої культури і виховання. напевно думає що все життя буде молодою», - обурюється Ліліана Онофрук.

Але Іванна Солтис вважає, що все було б нормально, якби пенсіонери не «тикали» і просили поступитися місцем ввічливо. Тоді, мовляв, не було б проблем і «ось таких дописів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я підтримую Вікторію Євгеніївну на всі 100500% куди їхати у час пік? на ринок?! можна поїхати трішки пізніще!!!
Відповісти
Як би там не було, написала все вірно. Ніхто не звертав увагу як ведуть себе пенсіонери з сіл коли приїжають в місто, а як себе ведуть пенсіонери з міста. Це небо і земля. Першим ти звільняєш місце,вони ще відмовляються, а другі ще ти невспів підняти дупу якти вже в їх очах став должен, і должен по жизні.
Відповісти
Це біда та й годі. А якби хтось так відповів вашій мамі чи бабусі? А вона сприйняла б це близько до серця і злягла хвора? Як би ви тоді верещали? З власного досвіду повідомлю , що тепер пенсіонери не є таки наглими , як при Союзі, щось її дістало стареньку.
Відповісти
Я теж згідний з Вікторією як позаходять в 7ранку і начинають пиздіти що всі їм маю поступатись і тд... А самі свині потім даже не хрюкнуть дякую..
Відповісти
вірно. Бо ті пенси і інші "незахищені категорії" вже на голови всім повилазили. Їм можуть оточуючі по добрій волі поспівчувати і допомогти, але не зобов"язані цього роботи, хай це усвідомлять і не вимагають по хамськи. Вже дістали.
Відповісти
Волиньпост, ви, клоуни. Брати з фейсбуку дурнуваті пости і вмкладати їх в новини - це дно!!!!!!!
Відповісти
Цей пост доводить, що всі наші біди - через нас. Вікторія Євгеніївна, ви сором і, нажаль, лице більшості нашої молоді. Якщо мені чи моїй дитині доводиться їхати громадським транспортом, то місцем для літніх людей завжди поступаємось - сердитих, російськомовних, хамуватих, тих, які їдуть просто погуляти по ринку чи в лікарню. Це називається - ПОВАГА до себе.
Відповісти
"Луцьк то є Луцьк" то закрита група. Певно каста яка. Мо`сатаністи.
Відповісти
Все вона ПРАВИЛЬНО написала ! Хочеш людяності - БУДЬ людиною ! І вся мова .
Відповісти
Тру-ла-ла
Відповісти
Я згоден, що дуже багато бабусь і тьоток є нахабними, злими і ображеними на життя. Знаю навіть випадок коли одна карга вдарила відром мого друга по голові, через те, що він не уступив їй місце, хоча він завжди уступає всім, просто тоді він був втомлений після роботи. Але все ж думаю якщо вже жіночка старша, то краще уступити
Відповісти
Мене дачник не хотів випускати з тролейбуса,обматюкав, бо я не уступила місце там, де він хотів сісти (куча інших було)!
Відповісти
Молодість тимчасова привілегія, пам'ятайте про це. Моральний прогрес нації полягає в тому, як ми відносимось до стареньких, інвалідів, тварин. У цьому аморальному пості пряма публічна агітація проти людей похилого віку.Так, ти маєш право сидіти, але чи сидітиметься тобі ? Якщо ти хвора, то скажи що не можеш встати, бо маєш проблеми зі здоровям, от і все, для чого стільки негативу ? Вся робота вчителів і нотації батьків на смарку, е-ех...
Відповісти
Я теж підтримую Вікторію. З базара бабульки біжать на тролейбус з сумками і нічого в них не болить.Я коли їду в село, то квиток купую раніше, а біля старого базару позаходять базарники і тільки видивлюються собі жертву. Сумки на базар сили хватає нести, а додому їхати то вже сили немає. Молодь що не втомлюється?
Відповісти
Гидко читати цей пост у фейсбуці.Це така у нас молодь,До чого ми докотилися.Про яку вихованість може йти мова,про яку ЄВРОПУ.СХАМЕНІТЬСЯ!!!!! Завтра Ви будете у такому віці .І дай бог Вам дожити до такого віку матив цій державі ТАКУ ПЕНСІЮ Як мають теперешні пенсіонери та ДАЙ БЮОГ СЕБЕ ТАК ПОЧУВАТИ як почувають теперішні пенсіонери,Бо мені здається що буде постанова нашої влади хто дожив до пенсіі -здай свої органи молоді, якщо вони в тебе придатні та ВАЛИ на той СВІТ .ОЦЕ НАШЕ МАЙБУТНЕ.РАДІЙТЕ КОГО ВИРОСТИЛИ І ВИХОВАЛИ
Відповісти
Оце тикання, зневажливий тон і мене дістав. Я перепрошую, але в тролейбус не сідаю, бо не можу іноді втиснутися. Ще й часто зауваження, що не так стала збоку, хоча вже намагаєшся не дихати. Як на мене, молодість не вічна, але старість - не привід псувати життя оточуючим.
Відповісти
Не поважайте старість просто так!!! Хто зна , ким була людина все життя. І також , хто зна, чому не змогли поступитися місцем. А якщо пенсіонеру тяжко стояти. Можна і вічливо попросити . І нема чому розповідати про культуру і вихованість.
Відповісти
Цілклм згідна з Іванною Солтис. Я сама молода, завжди себе уявлюю на чийомусь місці,чи на місці своєї мами.Але, повірте, не вся теперішня молодь має здоров'я і може поступитись місце. Ви подивіться що всі''мужчини''сидять і фіг поступляться місцем.
Відповісти
Повністю підтримую Вікторію. Маршруткові пенсіонери - одна з найогидніших категорій населення. Кожна людина має повне право займати чесно оплачене місце в транспорті.
Відповісти
Сьогодні іхала о 8.30 від податковоі на Підгайці маршруткою 251, мало того що повна не повернутись, так стояв дідок років 60-70, тулився до дівчини і дрочив, коли він побачив що я дивлюсь, вийшов біля водоканала! Будьте обережні!
Відповісти
Кажуть дорослі мають подавати приклад молодим. То який ,панове, приклад ми бачимо у маршрутках? Мені 32, в дитинстві і зараз я поступають місцем ,особливо приємно це робити для людей з дітками та вагітним.
Але неодноразово бачила як старенькі дуже нахабно вимагають місце звільнити , навіть тягла якось бабця дитину за рюкзак. Я заступилася то такеее почула,що не дай Боже. В моєму дитинстві такого не було.
І не дивно,що діти відповідають тим же.
Відповісти
На цю ситуацію можна дивитись під різними кутами. З одного боку бабуся дійсно могла би бути більш ввічливою, і не перетинати межу, адже це не знайома їй людина. З іншого, дівчина теж могла виявити повагу та дати місце старшій людині. Но ми не думаємо над тим, що зараз відбувається з людиною. Можливо їй погано, або щось турбує. Давайте не осуджувати, а просто бути більш пильними до інших людей!!!
Відповісти
Прочитавши пост, згадала історію, яка трапилася з моєю сестрою. Вона будучи у положенні, вже живіт було видно, їй уступили місце в тролейбусі і вона сіла, а збоку стояла яка б пенсіонерка, яка УСЮ ДОРОГУ нила, що чого це ти всілася, могла б постояти, мені б вступила б. На що моя сестра говорить, що вона не просто так сіла, а що вона вагітна і серйозний термін, а та далі про своє
Відповісти
Особисто для мене, проїзд в маршрутці - це такий самий товар, як і хліб. Нема свіжого - то, якщо влаштовує, купуєш вчорашній, інакше йдеш і шукаєш свіжий. Нема місця: влаштовує, платиш і стоїш, інакше чекай наступну маршрутку. Ще писали коментар про Європу, так там і на горіхи можна отримати поступившись місцем, типу "Ти мене рахуєш старою?? Я тобі зараз покажу, хто тут старий...".
Відповісти
А як би тобі мила бабуся сказала не вспів сісти в тролейбус-"що витріщилася корова встань бабуся сяде"на весь тролейбус,я хтів би побачити твою цвітущу від радості пику!Скажу більше,в тролейбусі будуть вільні місця але вона хоче сісти саме на твоє!!!
Відповісти
Якась Вікторія пишу маячню, вважаючи що всі мають їй вірити. Навряд чи знайдеться бабуся, яка просто так , відразу, почне вимагати місце і хамити. Ганьба тим хто не поважає старість! Він не поважає ні себе , ні когось. Колись , якщо Бог дасть, всі ми будемо старими.
Відповісти
Правильно. Пенсія дома хай сидить
Відповісти
Мене теж бiсить як бабки та дiди тикають менi, встань я сяду. Я тодi iз принципу не поступаюсь мiсцем.
Відповісти
ото вже молодьож пішла, ніякої поваги в коментарях
Відповісти
Останні новини
«Я тобі не зобов'язана звільняти місце», - лучанка про пенсіонерів у транспорті
01 червень, 2018, 12:35