Як захистити себе від шуму в готелі?*

Як захистити себе від шуму в готелі?*
Перший день відпустки рідко буває легким. Доводиться рано прокидатися, перевіряти валізи, їхати в аеропорт чи на вокзал, довго їхати до пункту призначення. І коли ви прибуваєте на місце, дуже хочеться відпочити. Одеса готелі якої можуть запропонувати найвищий рівень комфорту, добре підходить для літнього відпочинку. Але шум може все зіпсувати. Що робити, якщо вам дісталися галасливі сусіди, або вікна виходять на дорогу?

Перед від’їздом

Основні рекомендації:

• Перш ніж обрати готель, перевірте його розташування. Якщо вікна виходять на ринок, людну вулицю або район з нічними клубами, краще знайти інший варіант. Інколи сервіс Google Maps виявляється дуже корисним.
• Перегляньте відгуки на TripAdvisor та подібних йому сайтах. Можливо, попередні гості вже скаржилися на проблему шуму.
• Після бронювання номеру передзвоніть на стійку реєстрації. Скажіть, що ваш сон дуже чутливий, а тому ви б хотіли мати якомога тихішу кімнату. Зазвичай такі номері знаходяться в кінці коридору. Впевніться, що ваша кімната не розташована поблизу ліфта.
• Готуючись до найгіршого, купіть беруші (вушні вкладиші). Також можете завантажити на смартфон програму з білим шумом. Він допомагає розслабитися і швидше заснути.

Прибуття

Основні рекомендації:

• На стійці реєстрації нагадайте, що ви просили саме тиху кімнату.
• Перш ніж підпишете папери і розкладете багаж, перевірте розташування кімнати. Впевніться, що біля неї дійсно немає джерел шуму.

У кімнаті

Незважаючи на всі зусилля, вам у номері все одно заважають сторонні звуки? Тоді можете зробити наступне:

• Подзвоніть на стійку реєстрації одразу ж, як тільки помітили проблему. Попросіть замінити номер. Якщо в даний момент це неможливо, запитайте, чи можна переїхати наступного ранку. Попросіть співбесідника записати ваше побажання. Наступного дня може чергувати інша людина, тому запис буде корисним.
• Якщо сусіди шумлять, зверніться до адміністрації готелю. Щоб запобігти сварці й не ставити під загрозу власну безпеку, не намагайтеся самостійно заспокоїти сусідів. Інколи надміру веселі гості навіть не підозрюють по те, що вони турбують інших людей.
• Якщо шум каже про те, що інші люди можуть знаходитися в небезпеці, негайно повідомте про це працівника готелю.
Якщо адміністрації готелю ніяк не відреагувала на скарги та зауваження, напишіть про це у книзі відгуків та зауважень. Залиште відповідні відгуки на TripAdvisor чи сайті готелю, щоб попередити інших людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як захистити себе від шуму в готелі?*
07 червень, 2016, 09:53