Особливості догляду за скляною стільницею*

Особливості догляду за скляною стільницею*
Італійські столи Calligaris зі скляними стільницями – прекрасне доповнення для вашого дому. Стільниці з загартованого скла можуть використовуватися як в традиційних, так і в сучасних інтер’єрах. Вони візуально розширюють простір, створюють відчуття легкості в кімнаті. Такі меблі можуть лишатися гарними та практичними дуже довго. Потрібно лише належним чином потурбуватися про них.

Захист стола від пошкоджень

Стільниці виготовляють із загартованого скла, яке є значно міцнішим в порівнянні зі звичайним склом. Завдяки спеціальній обробці воно може витримувати підвищене навантаження. Але це зовсім не значить, що такий матеріал не потребує додаткового захисту.

Ось кілька ефективних перевірених порад щодо догляду за скляною стільницею:

Запобігайте появі подряпин. Профілактика завжди краща, ніж лікування. Не ставте на обідній стіл предмети, які можуть його пошкодити. Мова йде про тверді речі з гострими краями. Не пересовуйте посуд по столу. Ставте всі предмети акуратно.
Правильно очищайте стільницю. Будьте особливо обережними. Не використовуйте абразиви й чистячи засоби, що містять аміак, кислоти. Не рекомендується протирати стільницю паперовими рушниками, оскільки після них може лишитися пил. Краще використовувати чисту бавовняну тканину. Для чистки можна використовувати оцет і воду (змішані в рівних пропорціях), або ж спеціальні аерозолі.

Використовуйте резинові бампери. Ці маленькі накладки ефективно захищають стіл від механічних пошкоджень. Вибирайте розмір і форму накладок в залежності від форми стільниці.

Використовуйте килимки та підставки. Гарячий і твердий посуд все одно доведеться ставити на стіл. Щоб чашки, тарілки, сковорідки та інші предмети не пошкодили стільницю, підкладайте під них декоративні килимки. Для чашок та склянок можна використовувати картонні, коркові, пластикові підставки. Це недорогий і практичний спосіб захисту меблів. Правильно підібравши килимки, ви зможете навіть покращити естетику столу.

Поставте стіл в безпечній зоні. Впевніться, що він не заважає проходу людей. Ставте меблі там, де є найменший ризик падіння різних предметів (книги, горщики з квітами та ін.)

Щотижня наносіть на стільницю засоби для чистки скла і протирайте її тканиною з мікрофібри. Завдяки цьому поверхня меблів буде блискучою і виглядатиме як нова. Можна чистити стіл і частіше, ніж один раз в тиждень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Особливості догляду за скляною стільницею*
14 серпень, 2016, 10:56
Сьогодні - Медовий Спас
14 серпень, 2016, 09:42