Бренд Касадей: історія успіху*

Бренд Касадей: історія успіху*
Компанія Casadei – італійський виробник взуття та аксесуарів зі шкіри. Працює з 1958 року. Спочатку єдиним напрямком роботи було виготовлення спортивного взуття. З часом асортимент розширився. Сьогодні магазини цієї торгової марки працюють у багатьох країнах світу. Один з принципів, якого дотримується Касадей — взуття і сумки завжди випускаються в обмеженій кількості. Це робить кожну модель доволі рідкісною та задовольняє бажання покупців носити унікальні речі.

Історія бренду

Компанія була заснована в 1958 році в невеликій майстерні, що знаходилась в місті Сан-Мауро-Пасколі. Першою колекцією взуття стали сандалі, призначені для туристів з Італійської Рив’єри.
Всього за 10 років невелика майстерня перетворилася у прибутковий вузькоспеціалізований бізнес. Італійці експортували свою продукцію в Німеччину і навіть у США. В 1970-х роках стартував імпорт до Японії, було відкрито перший магазин у Брюсселі. У 80-х роках бренд розширив свою діяльність і на країни Близького Сходу.
У 1994 році креативним директором компанії став Чезаре Касадеї. Саме він став тією людиною, якій вдалося об’єднати старих італійських майстрів з командою молодих менеджерів та дизайнерів.
Сьогодні у багатьох містах різних країн є магазини Casadei. Також компанія займається онлайн-продажем. Бренд займається і спеціальними проектами, такими як створення колекцій ювелірних прикрас. Так, у 2017 році було представлено першу колекцію дорогоцінностей, виготовлену в співробітництві з дизайнером Іленією Корті.

Чезаре Касадеї: «Я відчуваю невимовне задоволення, коли бачу жінку, яка носить наше взуття».

Асортимент

Головний напрямок роботи компанії – елегантне жіноче взуття. Тому в каталозі можна знайти багато моделей з високим каблуком чи платформою. Є й інші варіанти: босоніжки, кросівки, взуття на плоскій високій підошві, черевики, сабо, чоботи.
Окремою категорією виділені сумки з натуральної шкіри.
Бренд спеціалізується на виготовленні виробів зі шкіри. Однак Casadei працює і з іншими матеріалами: джинсовою тканиною, замшею, металізованою шкірою і т.д.

Сьогодні Casadei – це одна з найвідоміших взуттєвих компаній Італії. Для покупців це означає, що вони можуть придбати стильні та довговічні вироби. Усе взуття виготовляється на власному виробництві компанії, з суворим контролем якості. Ретельно перевіряються і усі матеріали, що потрапляють на фабрику.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: взуття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.