Як вибрати чоботи відповідно до типу фігури*

Як вибрати чоботи відповідно до типу фігури*
Можливо, для вас це буде секретом, але не всі моделі взуття добре підходять до будь-якої фігури. Ви повинні враховувати свою вагу, зріст, форму тіла. Ви ж хочете купити жіночі чобітки в інтернет-магазині так, щоб вони підкреслювали вашу привабливість? Тож розглянемо особливості придбання взуття для жінок з різними фігурами.

Маленька жінка

Взуття повинно візуально додавати зросту. Від цього залежатиме те, наскільки довгими виглядають ноги. Тому високий каблук – це ваш вибір.

Ви маленька жінка з довгими ногами? Тоді виберіть чоботи з халявами вище колін. З іншого боку, якщо ноги короткі, краще вибрати варіант з халявами трохи вище кісточки.
Взуття з гострими носками також візуально видовжує ноги.

Атлетична фігура

Якщо у вас великі м’язи ніг, не потрібно їх приховувати. Навпаки – покажіть всьому світу, що ви старанно працюєте у спортзалі чи на стадіоні. Найкращий вибір для вас – чоботи з каблуком середньої висоти й низькими халявами.
Таке взуття візуально стискає м’язи гомілки, роблячи ноги більш стрункими.

Хлопчача фігура

Ви маєте прямокутне тіло зі слабко вираженими згинами? Тоді чоботи на шпильках – ваш вибір. Тонкі каблуки роблять фігуру більш жіночною, особливо якщо ви струнка і висока. Хочете відчувати себе молодою дівчиною? Тоді зверніть увагу на взуття з різноманітними прикрасами.

«Піщаний годинник»

Це сексуальна фігура з широкими плечима й стегнами та вузькою талією. Вибирайте чоботи з конічним каблуком, який органічно доповнює згини тіла. Бажана форма носка – кругла.

Струнка жінка

Ви струнка і маєте довгі ноги? Можете вважати, що вам пощастило. В будь-якому разі, під такі фігуру добре підходять різні варіанти чобіт. Але якщо точно не хочете помилитися, вибирайте взуття з халявами вище коліна. Вони не лише підкреслять висоту ніг, а й візуально зроблять стегна трохи об’ємнішими.

«Груша»

Грушоподібна форма – це вузькі плечі й широкі стегна. Низькі черевики точно не для вас. Вони лише ще більше розширюють нижню частину тіла. Хочете зробити ноги стрункішими. Тоді купіть високі чоботи майже до коліна. Бажано, щоб взуття було темним і однотонним.

«Сердечко»

Такі жінки мають широкі плечі, великі груди, але доволі вузькі стегна і стрункі ноги. Короткі черевики на платформі середньої висоти добре поєднаються з цією фігурою.

Худорлява жінка

При вузькому і високому тілі можна носити практично будь-які чоботи. Але варто спробувати взуття на низькій платформі. Нащо видовжувати те, що й так є достатньо видовженим?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: взуття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати чоботи відповідно до типу фігури*
03 серпень, 2016, 09:20