Розпочалася підготовка проекту студмістечка в Луцьку

Розпочалася підготовка проекту студмістечка в Луцьку
У Луцьку відбулася зустріч керівників Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з працівникам «Центрального проектного інституту» Міністерства оборони України.

Метою візиту було ознайомлення з передпроектними пропозиціями, огляд території майбутнього студентського містечка та підписання угоди про початок проектних робіт проектним інститутом, - повідомили у прес-службі вишу.

Під час спілкування директор інституту Олег Примайчук озвучив основні завдання, які інститут здійснюватиме впродовж року.

Так, за два місяці сформують концептуальне відображення передпроектних пропозицій, які представили під час засідання Наглядової ради вишу, щодо зведення студмістечка.

Після завершення цього етапу вперше можна буде говорити і про вартість будівництва. Наступним кроком стане погодження проектних рішень із містобудівною радою Луцька та підготовка робочої документації для початку втілення проекту.

За словами Олега Приймачука, проектні роботи триватимуть увесь рік, і лише на початку наступного можна буде розпочинати втілювати підготовлений проект.

Також він запевнив, що це буде найкраще студентське містечко, аналогів якому в Україні ще нема.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де вирішили споруджувати студмістечко?
Відповісти
Останні новини
Розпочалася підготовка проекту студмістечка в Луцьку
03 березень, 2013, 15:08