У Луцьку не підтримали мораторій на продаж книгарень

У Луцьку не підтримали мораторій на продаж книгарень
У Луцьку не підтримали проект рішення про мораторій на відчуження, продаж чи передачу комунального майна в якому перебувають редакції друкованих засобів масової інформації, друкарні, видавництва, книгарні, підприємства книгорозповсюдження, заклади культури та творчі спілки.

Про це йшлося у середу, 29 серпня, під час сесії Луцької міської ради.

«Проект рішення вносився з метою захистити книгарню «Освіта». Голосування покаже, хто як хоче підтримувати цю галузь», - зауважив депутат Павло Данильчук.

У підсумку, лише 10 із 34 депутатів проголосували «за».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, скільки тисяч книг в особистих бібліотеках Пустовіта, Поліщука, Грабко і тих депутатів, шо хочуть продати книгарню ? Судячи з їх намірів, лексикону рівня Еллочки-людоїдки, десь по дві книжки у них є. Одна, правда, ощадна. Чекаємо не дочекаємось виборів !
Відповісти
Культурний рІвень людини або міста завжди оцінювали за наявністю книг, книгарень та бібліотек. Приїхавши в якесь місто завжди з повагою відносишся,замітивши книгарню або бібліотеку. По окраїнах міста ніхто не ходить і тому такі речі мають бути в центрі міста.Зайшовши в оселю, звертають увагу на книжну шафу, на авторів книг. Адже дізнавшись що читає людина - можна визначити її культупний рівень та освіту. Знищити осередок літератури в центрі міста - це можуть зробити тільки варвари. Інакше людини, яка вбиває духовний розвиток народу не назвеш. Солдати, які захищають нашу країну на Сході, просять передати для них книги. А тут "тиловики", знищують душі лучан (земляками їх назвати не хочеться). Вони художньої книги в домі точно не мають, а ощадних (придбаних при владі) - декілька. Вибори будуть - і сміттєві баки!!!
Відповісти
Люди ,треба дивитись кого вибираєте ,а не купуватись на обіцянки і хабарі .Нами керують люди бездуховні і безсовістні особи ,які рвуться до влади з корисливими цілями .
Відповісти