Луцькі маршрутки: думки пасажирів і водіїв. ВІДЕО

Луцькі маршрутки: думки пасажирів і водіїв. ВІДЕО
У Луцьку водії та пасажири часто вступають у конфлікти, адже одних не влаштовують умови праці, а інших – рівень комфорту.

Тарифи на проїзд у громадському транспорті регулярно зростають, зараз обговорюють нову можливість підвищення. Думки з цього приводу теж розходяться, – пише Перший із посиланням на сюжет Сфера-ТВ. Луцьк.

Лучанка Інна з розумінням ставиться до водіїв, мовляв, вони працюють у нелегких умовах, а нормально жити хочеться всім. Інша справа, коли водій надто запальний та дозволяє собі нахабну поведінку, хоча таке трапляється рідко.

А пенсіонерка Ольга до водіїв ставиться без приязні. За словами жінки, є водії, які часто зневажають людей поважного віку й дозволяють собі застосовувати ненормативну поведінку.

Не так давно в епіцентрі обговорення опинилося запровадження безготівкової системи оплати проїзду у луцькому громадському транспорті. Та водії переконані, що такі казкові уявлення про валідатори далекі від реальності. Адже, щоб їздити за європейськими стандартами, треба навести лад у системі перевезень загалом.

Водії часто скаржаться на пасажирів-пільговиків. Мовляв, трапляється, коли дійсно безкоштовний проїзд виправданий, а буває, що люди зловживають своїм пільговим статусом. Перевізники розповідають, що і серед пасажирів, і серед водіїв трапляються різні характери, однак завжди треба пам’ятати про людський фактор і поважати один одного.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і розвалюхи-вальцманки і хамовиті чуваки-драйвери!
Відповісти
від маршрутоки вже давно пора відмовитись. В усіх розвинених країнах курсують рейсові автобуси, а до перевізників застосовуються жорсткі умови надання послуги.
Відповісти
Це нас так готують до підвищення ціни на прїзд
Відповісти
Останні новини
Луцькі маршрутки: думки пасажирів і водіїв. ВІДЕО
09 жовтень, 2018, 06:44