Де у Луцьку вже увімкнули опалення

Де у Луцьку вже увімкнули опалення
У "Луцьктеплі" розповіли про стан надання послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Нагадаємо, раніше подали тепло для Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. Наступного ж дня теплоносій подали в Луцький будинок дитини.

Окрім того від сьогодні послуга центрального опалення надають також для Луцького клінічного пологового будинку. Цьому передував запуск котельні на вул. Гулака-Артемовського, 20 після реконструкції теплових мереж спарених котелень Гулака-Артемовського - Арцеулова, - повідомили у прес-служб і"Луцьктепла".

Це також означає відновлення послуги гарячого водопостачання для споживачів, підключених до згаданої котельні.

Від завтра послугою ЦО буде забезпечений і Волинський обласний госпіталь ветеранів війни. Рішення про подачу теплоносія для цього об'єкту прийняли після відповідного звернення керівника закладу.

Заяв же про початок надання послуги з ЦО для інших об'єктів медичної, соціальної чи освітньої сфер на адресу ДКП "Луцьктепло" більше не надходило.

"Додатково зазначаємо, що об'єкти ДКП "Луцьктепло" повністю технологічно готові до опалювального сезону. Ми й надалі реагуватимемо на заяви про забезпечення тепловою енергією дитячих, лікувальних, навчальних та дошкільних закладів, будинків-інтернатів для інвалідів та престарілих, а повномасштабний початок опальовального сезону 2018-2019 років розпочнеться з огляду на кліматичні умови", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай прийдуть в дитячий садочок і посидять на занятті. Це вже взагалі перебор. А як діткам роздягатись, а потім одягатись після сну? Вони чекають ЗАЯВ!!!В садочку реально холодно.
Відповісти
Зараз ввімкнуть опалення, а на вихідних і наступного тижня за прогнозом буде 20 градусів. І знову відкривай кватирки і опалюй вулицю. Може просто гроші зразу в смітник викидати, так буде простіше? І так з року в рік одні і ті ж граблі. Швидше би вже узаконили терморегулятори в квартирах, а то тупість Луцьктепла вже дістала.
Відповісти
Дістали. Опалювальний сезон починався раніше з 15 жовтня скрізь і все було нормально, а зара чекають якихось заяв бе жах, і садочку холодно дітки мерзнуть то завідуюча має писати лист на міеістерство освіти а ті в свою чергу поки розглянуть його поки напишуть прохання в луцьктерло щоб ті запустили опалення і це пройде тиждень. А тим часом групи опалюються обігрівачами де мотають електроенергію ними і де вигода? Так само взяти тих людей які живуть на першому поверсі і на 5 то також є різниця. Перший поверх завжди вологості більше а там також сім'ї з дітками живуть.
Відповісти