Іноземець надурив волинян на мільйон гривень. ФОТО. ВІДЕО

Іноземець надурив волинян на мільйон гривень. ФОТО. ВІДЕО
27-річний іноземець, що вже перебував у розшуку, протягом двох місяців у Луцьку зібрав з волинян близько 1 мільйона гривень.

Про справу 22 березня розповів начальник управління МВС у Волинській області Олександр Терещук.

Міліціонер повідомив, що 11 березня до міліції з заявами про шахрайство звернулися громадяни. Вони кажуть, що їх «кинув на гроші» аферист.

«У поле зору міліції попав громадянин іншої республіки, іноземець. Він зняв офіс у Луцьку, недешевий, у гарному престижному місці. Вчасно виплачував орендну плату. Найняв працівників, в тому числі бухгалтера. У результаті він і їх обікрав: не платив зарплату і також з них брав гроші», - розповів Терещук.



Чоловік працював у різних напрямках. Зокрема, афера полягала у тому, що він пропонував купити автомобілі, брав наперед гроші, а машини не надавав. У справах фігурували різні суми – і 30, і 40 тисяч доларів. Загалом шахрай назбирав близько 1 мільйона гривень.

Йому інкримінують причетність до 15 епізодів. Чоловік навіть спромігся взяти 1 тисячу доларів у своєї працівниці за авто Mercedes. Звісно, машину підлегла не побачила. Працівники фігуранта справи не побачили і своїх зарплат. А обіцяв він їм 7-8 тисяч гривень зарплатні.

«На сьогодні шахрая затримали. Але вже не у Волинській, а на території Хмельницької області. Його доставили до Луцька. Він затриманий у підозрі у вчинені і сьогодні знаходиться у місцях позбавлення волі», - зазначив міліціонер.

Чоловік неодружений, йому лише 27 років. Цікаво, що при обшуку, у нього знайшли низку посвідчень, в тому числі посвідчення працівника внутрішніх справ, а також форму підполковника міліції. Додамо, що чоловік знаходиться у розшуку ще однієї республіки.

У підозрюваного вилучили два дорогих автомобілі та певну суму коштів. Суд прийме рішення про повернення коштів обдуреним волинянам. Чоловіку інкримінують шахрайство, а також підробку документів. Йому загрожує термін позбавлення волі від 3 до 8 років. Міліція надала фото підозрюваного, аби всі, хто має якусь інформацію про чоловіка або стали його жертвами, допомогли слідству.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пока живут на свете дураки,
Обманом жить нам, стало быть, с руки
Какое небо голубое
Мы не сторонники разбоя,
На дурака не нужен нож
Ему с три короба нарвешь
И делай с ним что хошь
Відповісти
Так вам и надо - ЖАДНОЕ, ТУПОЕ БЫДЛО! Жрите!
Відповісти
На меня похожий.
Відповісти
а чого б не написати якої країни той іноземець? моде то москаль? та й бокрадає українців?
Відповісти
Не "обкрадає" хитрих і бідних українців, а хитрожопих і ласих на "дармівщину" хохлів ставить у належну позицію!!! Так їм і треба!!
Відповісти
Я вам ясно сказав. Мій корэшь. Разом бульбу копалі в Бєларуссі.
Відповісти
Останні новини
Іноземець надурив волинян на мільйон гривень. ФОТО. ВІДЕО
22 березень, 2013, 12:14
Луцьк знов у снігу. ФОТО
22 березень, 2013, 12:08