Найкращий спосіб зберегти тепло у оселі - купити циркуляційний насос*

Найкращий спосіб зберегти тепло у оселі - купити циркуляційний насос*
Після напруженого робочого дня хочеться повертатися у теплу і затишну оселю, щоб зняти втому і просто насолодитися відпочинком. Але для того, щоб тепло рівномірно розподілялося по всіх кімнатах, потрібно потурбуватися про придбання спеціального допоміжного агрегата. Сучасний ринок пропонує різноманітні моделі циркуляційних насосів, які відповідають вимогам клієнтів.

Характеристики приміщення, які потрібно визначити для покупки насоса

Циркуляційні насоси використовуються для обігрівання приватних будинків, квартир, дачних котеджів. Такий вид обігріву дозволяє рівномірно розподілити тепло по всіх приміщеннях і довгі роки насолоджуватися результатом роботи насосу. Однак, перш ніж купити такий пристрій потрібно правильно визначити індивідуальні характеристики.

Обираючи насос для циркуляції води потрібно вивчити наступні дані вашого помешкання:
• Продуктивність. Вираховується цей показник кількістю води, яка проходить за 1 годину.
• Максимальна потужність або висота, на яку пристрій може підняти рідину.
• Гранична температура води, яка переганяється, - до 110 градусів по Цельсію.
• Довжина насоса.

Головними критеріями вважаються перші два показники, адже саме вони визначають теплову потребу житла. Вираховувати їх потрібно індивідуально для свого житла, не опираючись на показники сусідів по квартирі, тощо. Бажано, щоб ці розрахунки проводив спеціаліст з використанням відповідних приборів.

Параметри циркуляційного насоса

Вибрати підходящий варіант циркуляційного насосу можна на сайті https://fontan.org.ua/catalog/cyrkyl, де представлений широкий асортимент даного товару. Однак під час вибору слід враховувати деякі нюанси:
• Продуктивність вираховується максимальна на холодну воду у системі. Хоч такі випадки і бувають доволі рідко за весь сезон, однак, якщо у вас вони трапляються, то краще обрати інший тип насосу.
• Якщо у вибраних вами агрегатах немає точних замірів, потрібних саме для вашого помешкання, то можна обрати найближчі значення.
• Краще обирати механізм із більш високою потужністю, щоб у радіаторах підтримувалася оптимальна температура, але і занадто потужні насоси також не варто купувати.
• Враховуйте діаметр різьби до діаметра труб, щоб потім під час установки вони співпадали.

Краще купувати товар у надійних фірм-постачальників і дещо дорожчі, аніж дешеві моделі можуть виявитися неякісними. Інтернет-магазин https://fontan.org.ua/ пропонує тільки високоякісні пристрої і ціни на них доволі демократичні. Весь товар сертифікований, обов’язково надається гарантія і безкоштовне сервісне обслуговування. Доставка обраного товару здійснюється у різні міста України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: насос
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найкращий спосіб зберегти тепло у оселі - купити циркуляційний насос*
01 жовтень, 2016, 21:35