Луцьке депо позбудеться тролейбусів

Луцьке депо позбудеться тролейбусів
У Луцькому підприємстві електротранспорту спишуть дев’ять тролейбусів - про це стало відомо 23 січня під час засідання комісії Луцькради з питань ЖКГ, екології транспорту та енергозбереження.

За словами директора підприємство електротранспорту Івана Грицянчука, про списання в листопаді під час проведення інвентаризації на підприємстві виявили дев’ять тролейбусів, які треба списати через несправність та поганий технічний стан. Всього на балансі ЛПЕ – 67 тролейбусів.

Члени комісії поцікавилися тролейбусом, який був випущений в 1990 році. Мовляв, йому лише двадцять років і він уже несправний. Іван Грицянчук зазначив, що цей транспорт стоїть ще з 2008 року. «Зараз там відсутній двигун, колеса, компресор, тяговий двигун», - зазначив він.

Також керівник ЛПЕ наголосив, що цей тролейбус проїздив 1,6 мільйона кілометрів. Згідно нормативів тролейбус повинен їздити максимум десять років. До слова, найстаріший тролейбус, який курсує Луцьком, випущений у 1974 році.

До слова, під час комісії депутат Луцькради Василь Гриб розповів, що «коли чергував біля Юлених палаток вночі», то бачив як на великій швидкості по Луцьку їздять «шпигуни». Мова йде про тролейбуси, які випробовує Луцький автозавод. Тож депутатам стало цікаво: чи платить місту автозавод за використання електроенергії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки 9 тролейбусів?!! Ха-ха-ха :))) Їх усі треба списати :)) Уже навіть той новий тролейбус розвалюється на частини :)
Відповісти
Останні новини
Луцьке депо позбудеться тролейбусів
23 січень, 2012, 16:12