Голова Підгайцівської ОТГ заявив про прослуховування телефону і залякування напередодні підпалу техніки

Голова Підгайцівської ОТГ заявив про прослуховування телефону і залякування напередодні підпалу техніки
Голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюк розповів, що має підстави вважати, що його залякували, а його телефон прослуховували напередодні ночі, коли вчинили підпал техніки, що належить його дружині.

Нагадаємо, у ніч на 30 січня двоє невідомих підпалили ескаватор та два вантажні автомобілі, що належать дружині Юрія Семенюка. Згодом у коментарі голова ОТГ заявив, що бачить у цьому політичну розправу з боку «уропівців».

За словами очільника громади, його телефон, ймовірно, прослуховували ще до виборів, що відбулися у Підгайцівській ОТГ і на яких від здобув перемогу. Утім, напередодні підпалу «прослушку» відновили.

«Мій телефон почав «клинити» ще до виборів. Ви розумієте, що все прослуховується. Є в нас одна партія, яка любить цим займатися. Знаєте, так? Навіть кримінальні справи були. Потім телефон почав «клинити» після того, як перейшли депутати з «УКРОПу» в БПП», - розповів Семенюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Дикість, немає слів», – голова ОТГ під Луцьком про підпал автомобілів. ФОТО

Він додав, що були і спроби його залякати.

«Якось вночі стояла машина біля мого будинку. В нас там камери теж стоять. Сусід побачив, почав за ними слідкувати, переїхали на другу вулицю, він стояв на другій вулиці і чекав 20 хвилин вночі. Почав на них їхати, стали втікати. Він їх гнав аж до Лища.
Ще одного разу я приїхав на обід. Стою, їде машина на «бляхах». Побачили мене – тормознули, розвернулися, поїхали, стали біля мого автомобіля і на мене дивляться. Тобто так залякували. Надіюсь, правоохоронні органи розберуться і дадуть належну оцінку», - висловився голова Підгайцівської ОТГ.

Зауважимо, що за попередніми підрахунками Юрія Семенюка сума збитків через підпал техніки становить приблизно 60 тисяч доларів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага, і відеоспостереження має, і жінка добилася усього, мабуть, сама! мені не шкода, всеодно накрав!!!!!
Відповісти
Останні новини
Голова Підгайцівської ОТГ заявив про прослуховування телефону і залякування напередодні підпалу техніки
30 січень, 2019, 12:30