Як не використовувати гель-лак для нігтів?*

Як не використовувати гель-лак для нігтів?*
Вам не потрібно бути досвідченим майстром, щоб нафарбувати нігті. Але і любителі, й професіонали повинні уникати деяких поширених помилок щодо використання гель-лаку. Придбати його ви можете на сайті sweetnails.com.ua. А для того, щоб зробити все правильно, прочитайте цю статтю.

Яких помилок потрібно уникати?

Поширені помилки при використанні гель-лаку:
• Гарячий душ одразу після нанесення лаку. Ніколи не мийтеся гарячою водою після манікюру. Інакше на покритті нігтів з’являться плями та бульбашки. Доведеться все перероблювати. Краще почекати принаймні годину.
• Сон після нанесення лаку. Хоча нігті здаються сухими вже через 20-30 хвилин після манікюру, насправді цей процес триває 24 години. Для його прискорення можна почекати 1-2 хвилини після процедури, а потім занурити руки в дуже холодну воду приблизно на 3 хвилини. Але будьте обережні, щоб не забруднити нігті. Інколи можна почути рекомендації щодо використання води з льодом. Але не забувайте, що твердий лід може пошкодити покриття.
• Відсутність покриття. Ігноруючи нанесення верхнього шару лаку на нігті, ви робите покриття менш блискучим і довговічним. Оновлювати верхній шар бажано через день.
• Відсутність базового шару. Він розгладжує поверхню нігтя, запобігає його пігментації, полегшує нанесення основного шару лаку.
• Велика кількість лаку. Якщо ви наносите його товстим шаром, він довше сохне. Зростає ймовірність забруднення. Замість цього нанесіть тонкі шари з інтервалом 2-3 хвилини.
• Жирні нігті. Якщо їх поверхні є масло, воно не дозволить забезпечити стійке зчеплення лаку з кутикулою. Нанесіть масло після манікюру. Не забувайте про знежирення нігтів перед нанесенням покриття.
• Старий лак. З часом розчинник випаровується, через що засіб стає густішим. Це ускладнює його нанесення. Старий лак прилипає до нігтів гірше, ніж новий. Рекомендується щороку перевіряти покриття й викидати ті з них, які ви не встигли використати протягом останніх 12 місяців.
• Використання ацетону. Рідини для зняття лаку на основі ацетону є доволі поширеними. Але далеко не всім жінкам вони підходять. Інколи ці засоби призводять до зневоднення нігтів, появи білих плям на них. Якщо у вас виникли такі проблеми, спробуйте підібрати більш м’який розчин.

Щоб зберегти нігті гарними та здоровими, використовуйте якісні товари для манікюру. Якщо ви не знаєте, який саме продукт потрібно підібрати, проконсультуйтеся зі спеціалістом. Це може бути консультант магазину, майстер салону краси чи просто більш досвідчена подруга.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гель-лак
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як не використовувати гель-лак для нігтів?*
12 лютий, 2016, 16:19