У Луцьку побував «українізатор» Донбасу. ФОТО

У Луцьку побував «українізатор» Донбасу. ФОТО
У Луцьку відбулася презентація книжки «Демонтаж лицемірства» Станіслава Федорчука.

Модератор зустрічі, голова Національно Альянсу Майя Москвич представила Федорчука не тільки, як відомого публіциста, а й як людину, котра вже більше десяти років займається «українізацією Донбасу», - повідомили у прес-службі організації.

Станіслав Федорчук розпочав з презентації книжки свого колеги Остапа Кривдника «Ужоси українізації», бо тому не вдалося приїхати до Луцька. Щоправда він записав відеозвернення, у якому розповів про твір.

«Під «Ужосами українізації» Остап Кривдник бачить ідіотські форми проведення української політики», - резюмував Федорчук.

Також він розповів, що його «Демонтаж лицемірства» написаний у вигляді статтей. Вона складається з розділів, присвячених пострядянській дійності, «невідомому Донбасу», російському світі в Україні та з невеличких рецензій на книги, які варто прочитати.

«Я вирішив розповісти про «невідомий Донбас» тому, що дуже багато зусиль робиться для того, аби перетворити образ Донбасу на певного внутрішнього ворога, такого глобального ворога кожного українця. Як на мене, це така антипродуктивна технологія людей, які не бажають добра цій країні та зрештою її людям», - зазначив Федорчук.

Насамкінець голова оргкомітету фестивалю «Бандерштат» Ігор Гузь запросив Станіслава Федорчука в якості лектора гутіркової сцени на цьогорічний фестиваль.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там мабуть на халяву жерти давали бо бачу Лис вже там
Відповісти
Останні новини
У Луцьку побував «українізатор» Донбасу. ФОТО
04 квітень, 2013, 08:21