1000 і 1 східне задоволення: всім мрійникам – в Емірати*

1000 і 1 східне задоволення: всім мрійникам – в Емірати*
Що таке відпочинок в Об'єднаних Арабських Еміратах? Це втілення заповітної мрії, максимум задоволення, трохи екзотики. Це ідеальне місце для тих, хто не задовольняється малим, а згоден тільки на краще. Емірати – це «коктейль», в якому є все:

- відмінний шопінг (незвичайний вибір і доступні ціни);
- чудові пам'ятки;
- вишукана розкіш;
- висококласний сервіс;
- білосніжні пляжі;
- блакитні води Перської затоки;
- маса можливостей для любителів активного відпочинку.
Просто скажіть, що це – не те, про що ви мріяли?

Як потрапити з реальності в казку

Мрієте про машину часу, щоб була можливість повернутися в минуле або опинитися в майбутньому. Трохи шкода, що це неможливо, у всякому разі, на сьогоднішній момент. Але! Перенестися в казку, якщо дуже захотіти, досить просто! Для цього треба відправитися в Емірати! Всього кілька годин в польоті і ви – у східній казці! А щоб її ніщо не затьмарило, плануйте свій відпочинок в ОАЕ з TUI ось тут http://www.tui.ua/countries/uae/ – не пожалкуєте.

Тут ви знайдете найцікавіші і вигідні пропозиції! Більш того, ви без проблем підберете формат відпочинку, який вам до душі.

Аджман

Цікавить тиха і розмірена відпустка в затишному місці, де сонячні промені будуть ніжно пестити шкіру, а легкий бриз обдувати приємною прохолодою? Де можна насолодитися неспішним життям, забути про суєту і відключити телефон? Місце, де можна провести відмінний сімейний відпочинок? Обов'язково варто вирушити в Аджман!

Дубай

Подорож без відмінного шопінгу і розваг для вас – марна трата часу? Тоді Дубай просто створений для вас! Тут зібрано все найкраще, що можна знайти в інших куточках ОАЕ: численні торгові центри, ресторани, бари і розважальні заклади. Це – епіцентр таких пам'яток, як знаменитий світломузичний фонтан, оперний театр, вежа Бурдж-Халіфа і багато іншого.




Абу-Дабі


Мрія будь-якого туриста. Хто відмовиться відвідати цей райський куточок з розкішними готелями, численними історичними цінностями, смарагдовими парками і хмарочосами? Це місце, де стирається грань між колоритом минулого і сучасністю. Якщо ви не хочете зупинятися в міському готелі, а віддаєте перевагу чомусь більш екзотичному, то завжди можна вибрати готель в пустелі.

Фуджейра

Любителі дайвінгу повинні віддати перевагу Фуджейрі. Наявність тут дайвінг-центрів, морського клубу і чудових місць для занурення, зробили цей курорт дуже привабливим не тільки для відпочиваючих з сім'ями, а й для цінителів підводного світу.

Якщо ви хочете, щоб реальність перевершила ваші очікування, то не роздумуючи вирушайте в ОАЕ. Адже саме в арабській казці збуваються мрії!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.