Волинянам за 190 тисяч гривень розказуватимуть, як платити податки

Волинянам за 190 тисяч гривень розказуватимуть, як платити податки
Волинська обласна рада ухвалила зміни до програми підтримки ЗМІ, згідно з якими 190 тисяч гривень направлять на випуск друкованої продукції для платників податків.

Відповідні зміни сесія Волинської обласної ради ухвалила 10 квітня.

Згідно з запропонованими змінами, гроші з обласного бюджету направлять на випуск друкованої продукції для платників податків (листівок) з питань застосування податкового законодавства; випуск тематичних сторінок з питань оподаткування у друкованих засобах масової інформації та передач з питань оподаткування на телебаченні і радіо, поширення соціальної реклами.

Питання про виділення коштів сесія спробувала розглянути під час минулого засідання, втім тоді рішення не пройшло. Його повторно поставили у порядок денний 10 квітня.

Головні зауваження зводилися до того, що податкова служба є небідною структурою, яка може за власний рахунок надрукувати буклети.

Окрім цього, зі слів депутата Василя Столяра, практично всі бухгалтери читають спеціалізовані видання «Вісник податкової служби» і «Все про бухгалтерський облік», а на Волинському телебаченні та телеканалі «Аверс» регулярно виступають податківці.

«Те, що пише податкова – це, я вибачаюся, для лохів. Я наведу вам приклад: Рожищанський консервний завод», - зауважив Василь Столяр.

Він зазначив, що на заводі через втручання податкової унеможливлений випуск соків. Мовляв, після того, як на заводі почала працювати податкова, всі контрагенти скасували всі договори купівлі-продажу.

Втім більшість депутатів такі аргументи не переконали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повний бред! А хто друкувати буде? Кому це потрібно? Якщо виникають питання - люди звертаться до інспекторів в податкову або шукають інформацію в інтернеті. 190 тис.!!! Більше проблем в області немає...
Відповісти
Це потрібно людям. В податковій відбувається багато змін, потім людина приходить і їй нараховано безліч штрафів, але в нашій країні є гроші лише на вибори. Місцева влада допомагає податковій на сході, а волинська скупість проявляється у всьому. І захисник Столяр - сміх та й годі.
Відповісти
Вася, ты прав. Лучше на эти деньги купить для коммунальников технику.
Відповісти
Цікаво де вони будуть друкувати? Враховуючи те що відбувається у нашій "Волинській обласні друкарні" при поставленні нового керівника - друкарню хочуть довести до банкрутсва, а далі мабуть може щзе одних ТЦ там построїти чи під офіси будівлю віддати. так що думайте де краще друкувати і як підтримувати наше місцеве шановні можновладці.
Відповісти
Останні новини
Волинянам за 190 тисяч гривень розказуватимуть, як платити податки
10 квітень, 2013, 13:37