Єремеєв та Івахів вважають, що амністія Луценка означає курс України до Європи

Єремеєв та Івахів вважають, що амністія Луценка означає курс України до Європи
Народні депутати Ігор Єремеєв та Степан Івахів вважають, що амністія Юрія Луценка є свідченням того, що українська влада бере курс на євроінтеграцію.

Про це вони (на фото Єремеєв – зліва, Івахів – справа) говорили 9 квітня під час прес-конференції у Києві.

Ігор Єремеєв розповів, що новина про звільнення Луценка його дуже порадувала.

«Мені дуже приємно було почути, що Луценка випустили. Дуже приємно. Вважаю, що та кримінальна справа була висмоктана з пальця», – висловився він.

«Це дає певний оптимізм. Поведінка більшості у голосуваннях по євроінтеграційних законах, амністія Луценка свідчить про те, що наша держава задає курс на євроінтеграцію. Це для мене особисто позитивний меседж. І це меседж для Європи, що у нас можливі все-таки демократичні зміни», – переконаний нардеп.

А от думку тих, хто вважає, що Луценка помилували, аби він своєю позицією міг розколоти опозицію, Єремеєв не поділяє.

«Що буде робити Луценко ми ще побачимо. Я не думаю, що він відійде від політики. Думаю, що він розуміє, що треба не розколювати, а об’єднувати. Тому надіюся, що він все-таки буде об’єднуючою силою, а не розкольником», – висловився Ігор Єремеєв.

Такої ж думки дотримується депутат Верховної Ради Степан Івахів.

«Я думаю і надіюся, що він працюватиме на об’єднання сил в суспільстві. Не вірю в те, що він буде працювати на розкол опозиційних сил. Я не знаю чим керувалися ті, хто приймали рішення про його помилування, але знаю точно: якщо ми хочемо у Європу, то це зробити мусили. І, напевно, від цього більше дивідендів отримає влада, а не опозиція», – зауважив Івахів.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович 7 квітня підписав Указ про помилування колишнього Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, який від грудня 2010 року був за ґратами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чего ж это Ивахив и Еремеев не голосовали за рассмотрение в Верховной раде вопроса про освобождение Луценко и Тимошенко? Кто был за их освобождение проголосовали, а вот эти "демократы" свои карточки не вставили для голосование, что по сути означает, что они были против освобождения Луценко. А сейчас нам лапшу на уши вешают...
Відповісти
Болеешь?
Відповісти
А ти голосування подивісь, чим БАЗІКАТИ! І Єремеєв і Івахів ГОЛОСУВАЛИ за звільнення полі в'язнів! А от 25 еБЮТівців НЕ ГОЛОСУВАЛИ. І після того ще щось там розсуждають, опозиційнери....
Відповісти
Два клоуна.
Подивіться люди, їх життя доводить відоме прислівя "Без лоха и жизнь плоха".
Відповісти
У Європі в парламенті олігархів нема. Принаймні, у Польщі в парламенті нема жодного чоловіка із сотні найбагатших поляків. Там бізнесмени заробляють гроші і в політику не лізуть. А у нас найкращий бізнес - це політика. Поки українці будуть голосувати за єрємєєвих, так і будемо злиднями.
Відповісти
За копійки вдаватися готові ...мізерні люди
Відповісти
Що за народ,тільки вміють тут писати і ждати поки їм щось з неба впаде,треба щось робити,щоб щось мати,а не сидіти і писати яке життя хренове....
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Бля, Івахів та Єрємєєв, хватить пі..., надоїло!
Робіть щось, але робіть для нам,а не для Вас!!! Бо Вам,Мабуть,вже і так достатньо...
Відповісти
Мабуть почніть з себе а не чекайте що вам дадуть! Заробляйте гроші. Мені наприклад ніхто нічого не давав. Працюйте більше але в правильному напрямку! Удачі!
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Останні новини
Єремеєв та Івахів вважають, що амністія Луценка означає курс України до Європи
10 квітень, 2013, 13:44