Зеленського як кандидата в президенти не існує, – Гриценко

Зеленського як кандидата в президенти не існує, – Гриценко
Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив про те, що не розглядає шоумена Володимира Зеленського як кандидата або як державного діяча. За його словами, Зеленський є "продуктом ненависті" до українських політиків, які не відповідали очікуванням.

Про це Гриценко сказав в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

"Зеленського як кандидата в президенти або як державного діяча не існувало і не існує. Він не висловлювався з ключових питань державного будівництва, внутрішньої і зовнішньої політики, її пріоритетів та механізмів. Зеленський – це продукт ненависті до політики і політиків, які не відповідали очікуванням людей... Я взагалі не бачив команди у Зеленського, як і не знаю його переконань та поглядів на ключові проблеми країни. І я не хотів би, щоб країна ризикувала ситуацією, коли прийдуть невідомі люди, сядуть і почнуть читати свої службові обов'язки. У громадян і у країни немає часу, щоб його втрачати ", - сказав Гриценко в інтерв'ю.

Політик також публічно закликав Зеленського вийти на прямі дебати і поговорити про ключові проблеми.

"Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку. Це неправильно за своєю суттю, це дискредитує механізм та інструмент виборів, якщо щось неіснуюче може мати перспективу. Потім це неіснуюче сяде в реальне крісло з реальними повноваженнями, і кожен день прийматиме сотні рішень, від яких залежить наше з вами життя", - зазначив кандидат.

Нагадаємо, що 7 березня політик Дмитро Добродомов заявив про те, що відмовляється брати участь у президентських виборах на користь Анатолія Гриценка. Він зазначив, що переконаний в тому, що лідер "Громадянської позиції" вийде у другий тур.

Раніше лідер "Самопомочі" і мер Львова Андрій Садовий повідомив, що не балотуватиметься в президенти і підтримає Гриценка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не думаю что стоит прислушиваться к Гриценко. Эти старые "пердуны", засевшие во власти, уже конкретно поднадоели. Каждый депутат - это чей-то "проект". Посему шансы у всех должны быть равными: Шоумен - это на юмористической сцене, а на сцене политики - кандидат равный и такой же как все остальные "клоуны политики"
Відповісти
Навіщо перепощувати новини яким вже понад 2 тижні!!!
Ця новина опублікована на вказаноу ресурсі ще 22 березня!
Після того Гриценко вже заявляв що буде голосувати за Зеленського так як абсолютно проти діючого гаранта!
Відповісти
один президент позор кандидат позор а голосувати немає за кого
Відповісти
президентом може бути тільки воєнний лєтрик Толян Гриценко!
Відповісти
27 років від них залежить наше життя на яке їх пох...
Відповісти
Той хто вчився в США може бути тільки патріотом США.
Відповісти
Зеленський послав Толяна на три букви і Толян зробив свій "пук".Толян вже політичний труп.Нікому він вже не потрібний разом із своєю Громадянською позицією.
Відповісти
Ви усі є продукти ненависті народу, а клоун взагалі кретин.
Іде війна двох жидівських кланів олігархів за корито Україна
Відповісти
Цей мтеріал з кожним днем стає все актуальнішим, бо до виборів 3 дні, а ніхто так і не чув жодного слова від Зелені про його позицію щодо найважливіших питань життя країни. Схоже, що в комедіянта така позиція просто відсутня. Одним словом, комедіянт. А всі, хто за нього голосує - лохи з гаджетами.
Відповісти