Купальний сезон у Ковелі: де і коли дозволятимуть побольбатися у воді

Купальний сезон у Ковелі: де і коли дозволятимуть побольбатися у воді
Купальний сезон на міському пляжі у Ковелі розпочнеться 1 червня і триватиме до 1 вересня.

Про це повідомляє видання КовельPost.

Місцем організованого літнього відпочинку населення на водних об’єктах міста є міський пляж на річці Турія між автомобільними мостами на вулиці Незалежності та на вулиці Сагайдачного (75 м від мосту на вулиці Незалежності та 150 м від мосту на вулиці Сагайдачного).

Купатися дозволятимуть з 9.00 до 21.00. Саме у цей час за безпеку ковельчан відповідатиме п'ятеро рятувальників.

Як повідомляє начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Юрій Дідковський, до відкриття літнього сезону відпочинку населення на воді проведуть навчання матросів-рятувальників в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення управління ДСНС України у Волинській області, водолази обстежать дно акваторії пляжу, комунальні служби впорядкують територію. У місцях, заборонених для купання, встановлять необхідні щити з написами «Купатися заборонено!», а небезпечні місця на акваторії, буями з написом «Небезпечно!».

Громадський порядок забезпечуватимуть працівники Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області. Місця масового відпочинку людей на водних об’єктах патрулюватимуть поліцейські. Ковельський міськрайонний відділ обласного лабораторного центру МОЗ України проводитиме систематичний лабораторний контроль якості річкової води та піску пляжу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ЯК ВИ ДУМАЄТЕ НА 100 МЕТРАХ РОЗМІСТИТИ ВЕСЬ КОВЕЛЬ? ТАМ ОДИН ЗАХІД У ВОДУ І ТОЙ ДЛЯ ДІТОК МАЛИХ. ЧОМУ НЕ МОЖНА ОБОРУДОВАТИ ПЛЯЖІ НА ВОДОСХОВИЩІ? ЗЕМЛЮ БІЛЯ РІЧКИ ПРОДАЛИ, СУДДІ ОДНІ ТАМ ОСОБНЯКИ ВЖЕ ПЕРЕПРОДУЮТЬ, МИТНИКИ ТА ІНШІ ХАБАРНИКИ НОВІ БУДИНКИ СПОРУДЖУЮТЬ. ДЕ КОВЕЛЬСЬКІ ПЛЯЖІ? НЕ ЗАМИЛЮЙТЕ ЛЮДЯМ ОЧІ!
Відповісти
Останні новини
Купальний сезон у Ковелі: де і коли дозволятимуть побольбатися у воді
20 травень, 2019, 14:30