Як Луцьк гулятиме на Великдень

Як Луцьк гулятиме на Великдень
Луцький міський голова Луцька Микола Романюк затвердив перелік заходів, які відбуватимуться в місті в межах відзначення Великодня.

Відповідне розпорядження він підписав 19 квітня.

Так, до 3 травня місто чепуритимуть до свята. Зокрема, йдеться про прибирання Театрального майдану, вулиці Лесі Українки, Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

З 6 травня в Луцьку мають запустити фонтани. Щоправда, зроблять це лише за сприятливих погодних умов.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ЯК ЛУЦЬК ГУЛЯВ НА ВЕЛИКДЕНЬ В 2012 РОЦІ

Також заплановано проведення кількох святкових культурно-мистецьких заходів. Зокрема, на Театральному майдані відбудеться мистецька акція «Великодня Пасхалія» та святкові заходи в межах проекту «Мистецька вулиця».

Окрім цього, в Луцьку будуть малювати писанки, які візьмуть участь в всеукраїнській акції «Писанковий рай-2013», а на Театральному майдані встановлять скульптуру «Диво-птаха».

Традиційно на головній площі Луцька, Центральному парку культури та відпочинку та вулиці Лесі Українки на другий день Великодня виступатимуть фольклорні колективи.

В місті відбудеться міський конкурс «Писанковий вернісаж», а на 6 травня заплановано проведення на Театральному майдані фіналу благодійної акції «Серце до серця».

Також на другий день Великодня в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбудуться «Великодні забави».

Кошторис видатків на організацію та проведення культурно-мистецьких та культурологічних заходів з нагоди Великодніх свят становить 5,6 тисячі гривень. Більшість з яких - 4 тисячі - витратять на виготовлення та встановлення банерного полотна з привітанням міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дороги коли пороблять? Мабуть дороги будуть ремонтувати по принципу ходьби на 9-те Травня. Зараз зроблять вулицю Винниченка, а потім пр.Перемоги. То по ідеї мають так зробити до 9-го Травня. Подивимось.
Відповісти
Ну навіщо оці БАНЕРНІ ПОЛОТНА З ВІТАННЯМИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ?
Не потрібна трата коштів! Ну не пристойно це робити
місцевий владі! Якась дурна мода в Україні- особисті
вітання "мерів", "губернаторів". Хоче особисте вітання-
НЕХАЙ ЗА СВОЇ КОШТИ ЦЕ РОБИТЬ!!!
Відповісти
Підтримую цілком і повністю!
Ті кошти краще б в благоустрій вкладали.
Відповісти
Згідна на всі 100%!!!
Відповісти
І дороги потрібні,і свята не треба ігнорувати. НЕ будьте занадто приземленими: і традиції треба зберігати, і туристів запрошувати. А поточні проблеми завжди будуть.
Відповісти
Фінансувати традиції - справа хороша, але: із 5,6 тис грн на банер-вітання 4 тис грн, а решту 1,6 на культурно-мист акції... Кому треба той банер???!!! Та концерт безкоштовний зробіть, виставку, кінопоказ, майстер-клас... чи бракне розуму та ідей???
Відповісти