Великдень в Луцьку: розклад заходів

Великдень в Луцьку: розклад заходів
Відзначення Великодня в Луцьку вже розпочалося.

22 квітня в Музеї Волинської ікони та обласному краєзнавчому музеї відкрилися виставки "Страсті Христові" та "Волинська писанка ІІІ тисячоліття", - повідомили у прес-службі муніципалітету.

Експозиції діятимуть до 30 травня.

24 квітня в арт-галереї «Луцьк» відкрилася виставка «Писанковий дивосвіт», а з 25 квітня по 5 травня в арт-галереї відбуватимуться майстер-класи з писанкарства.

Найбільше заходів у мерії запланували на 6 травня.

Так, на другий день Великодня о 12:00 на Театральному майдані розпочнуться духовні піснеспіви "Христос воскрес! Віостину воскрес!". Опісля цього презентують фігуру Диво-птахи.

Також на площі буде конкурс "Писанковий вернісаж" та фольклорне дійство "Весняна вулиця". Завершення програми о 17:00. Саме в цій годині повинне відбутися фінал благодійної акції фонду "Серце до серця", який збирає гроші для дітей з вадами слуху.

Традиційно на вулиці Лесі України розгорнеться проект "Мистецька вулиця", а в Центральному парку культури і відпочинку о 12:00 розпочнуться великодні забави.

Завершить святкування Великодня Луцьк 16 травня. В обласному драматичному театрі відбудеться концерт Тетяни Ціхоцької "Волинський Великдень".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Великдень в Луцьку: розклад заходів
25 квітень, 2013, 13:05