У Луцьку збиратимуть підписи, аби Мінекології перевірило завод «Біо Пек» через сморід

У Луцьку збиратимуть підписи, аби Мінекології перевірило завод «Біо Пек» через сморід
У Луцьку збиратимуть підписи населення міста та прилеглих сіл для того, аби Міністерство екології та природних ресурсів здійснило комплексну позапланову перевіркуп заводу із виробництва біоетанолу «Біопаливно-енергетичної компанії» («БІО ПЕК»).

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

За його словами, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця мав розмову з міністром екології та природніх ресурсів України Остапом Семераком. Є домовленість про проведення грунтовної комплексної позапланової екологічної первірки, складення відповідних актів та належне реагування, а також, у разі наявності підстав - вжиття заходів щодо припинення діяльності заводу через суд.

"Нам лише треба зібрати якомога більше підписів на підтримку звернення до Міністерства екології та природніх ресурсів України та Державної екологічної інспекції України про проведення позапланової перевірки та реагування на вказану проблему.

Зібрати підписи необхідно якомога швидше, завтра до кінця дня, аби не втрачати час у боротьбі зі смородом", - написав Поліщук.

Залишити свій підпис під вказаним зверненням можна буде завтра, 3 липня, з 09:00 до 17:00 у таких пунктах:

- ЦНАП, пр. Лесі Українки, 35
- Департамент соціальної політики, пр. Волі, 4а
- Будинок культури м-ну Вересневе, вул. Корольова, 10
- Школа № 2, вул. Львівська, 28
- Школа № 24, вул. Станіславського, 52 а
- ТРЦ "Порт-Сіті", вул. Сухомлинського, 1.

Також працівники міської ради будуть проводити збір підписів на ринках міста, на підприємствах, у медичних закладах та безпосередньо у мешканців, що скаржились на гарячу лінію 15-80.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую. Що ж все таки смердить?Питання смороду більше пов'язані з контрольними функціями Держпродспожислужби і лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я.Шкода, що Поліщук не знає елементарних понять законодавства.
Відповісти
Поліщук нехай розповість куди 15 мільйонів діли, що у минулому році виділили на вирішення проблеми, а воно у цьому смердить ще сильніше!!!
Відповісти
Проблема зрозуміла - це тхне з полів фільтрації у Г.Полонці! Коли було прохолодніше, то нічого не було і той «БІО ПЕК» та інші тихенько все зливали туди... А от почалась спека все забродило, пійшла реакція і тепер куди вітер дмухає, там і смердить і нічого вже не зробиш поки прохолодно не стане і не припиниться реакція.
Відповісти
І тут смердить, із очисних споруд на Вишкові. Сапалаївка суцільна клоака. Почитайте Правила благоустрою м.Луцьк. Там все добре написано хто і що повинен робити, щоб у місті не було проблем. І контролювати перш за всіх повинна міська рада, ще й населення має інформувати. А то дітвора соплі розпустила перед виборами,ще й Палиці лапші навішала. Аж до Міністра екології побігли. Мера в місті немає. Неуки і самозванці керують. Сором...
Відповісти
Зараз 20.46 якій сморід стоїть!!! І ніхто причину не шукає, це ж всю ніч буде смердіти, вчора смерділо, позавчора... що і провітрити домівку не можливо після задухи!!!
Відповісти
Палиця вже у Луцьку з ранку, може понюхає... :)))
Відповісти
з 09.00 до 17.00 - цирк, це так, зробили типу збір підписів але щоб не зібрати. А в кого робота далі ніж ті вулиці? Хоча б до 19.00 було б!!!
Відповісти
Які підписи?! Це окозамилювання!
Є факт смороду - негайно мають реагувати відповідні служби без всяких підписів. Знайти причину і покарати винних, що ви займаєтесь дурницями, від підписів меньше смердіти не буде!
Де палиця бере цих бездар і на мера пхає?
Відповісти
Оте "недорозуміння"дуже хоче бути мером ,ось і весь сказ.А поняття зеленого немає,що таке управління і тим паче відповідальність.Луцьк перетворюється на убогу провінційну "клоаку",дуже прикро,що ми всі до цього дотичні.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку збиратимуть підписи, аби Мінекології перевірило завод «Біо Пек» через сморід
02 липень, 2019, 19:02