Для волинських ветеранів заспівав Народний артист. ФОТО

Для волинських ветеранів заспівав Народний артист. ФОТО
Урочистості, присвячені 68-й річниці перемоги відбулися в Луцьку.

Захід пройшов 8 травня у Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка, ‒ пише Волинська правда.

Участь у заході взяли голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук, голова Волинської обласної ради Володимир Войтович, Луцький міський голова Микола Романюк, ветерани та представники громадськості області.

«Ви вибороли цю перемогу. Ви є тими, завдяки кому ми маємо ці 68 років мирне небо над головою. Щира вам дяка і уклін», – сказав у вітальному слові голова ОДА Борис Клімчук.

Концертну програму розпочали артисти театру, які відтворили кілька жанрових сцен 40-х років – солдата, який пише лист до рідних з фронту, «Віденський вальс».

Цього року на урочистості з нагоди Дня Перемоги до Луцька завітав і Народний артист України та соліст Метрополітен-опери Нью-Йорка Володимир Гришко.

Він виконав низку пісень воєнних літ, зокрема «Темная ночь», «В далекий край товарищ уезжает». Виступ продовжив його учень Ростислав Кушина, який теж співав військові музичні композиції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да фото як завжди мало на волинь пості, але то таке, просто цікаво те що мер міста вічно репетує що потрібно економити на різні заходи, а тут аж з америки Гришка запросили..може він то з Луцька кудись ще пошорує співати, але за тих парочку пісень відвалили 15 тис. доларів, чи пиблизно 120 тис грн. жаль що ветерани й бінді пенсіонери не знають що такі суми грошей витрачають на захід...
Відповісти
Скажіть, а де продають такі морди, як у Роми Бондарука? - Я теж таку хочу.
Відповісти
Ти бач як вчепилися за монархічні ніколаєвські стрічки, що жодного відношення до Великої Вітичзняної не мають.
Відповісти
Цікаво. А українці знову війну проспали. Бо якщо судити з публікації жодної української пісні того часу не виконувалось, а може й не було ? Сам собою напрошується висновок - доки українці воювали - москалі співали пісень ?
Відповісти
Останні новини
Для волинських ветеранів заспівав Народний артист. ФОТО
08 травень, 2013, 17:49