Щоденна білизна: як обрати ідеальну*

Щоденна білизна: як обрати ідеальну*
Виміряйте параметри перед кожною покупкою. Навіть з приміркою багато жінок обирають для себе неправильний розмір бюстгальтера, який не підтримує груди і впивається в шкіру.

Отже, перед відвідуванням магазину, виміряйте свої параметри сантиметровою стрічкою під грудьми і по лінії сосків. Перший вимір допоможе вам визначити цифрову частину розміру бюстгальтера, а другий – літерну. Важливо: заміряйте параметри перед кожною покупкою! Навіть незначні коливання ваги можуть помітно вплинути на розмір.

Що стосується трусів, то їх розмірна сітка відповідає розмірам одягу. Якщо ви носите речі 42 чи 44 розміру, то і труси обирайте в тій же категорії розмірів. При цьому якщо ви купуєте нижня білизна Мілавіца з синтетичного матеріалу, надавайте перевагу моделям розмір в розмір, а ось білизна з натуральних тканин тягнеться, тому при сумнівах беріть розмір трохи менше.

Звертайте увагу на тканину, з якої пошита білизна

Ідеальний натільний одяг для щоденного носіння має бути з натуральних тканин. Переважно з шовку й бавовни. Однак, для збереження форми и пружності тканини, комфорту носіння, виробники додають синтетичні волокна – поліамід і лайкру. У якісній білизні цей вміст не більше 10%.

Крім того, варто звернути увагу на декор білизни. А точніше – його відсутність. Для повсякденного носіння краще гладкі бра і труси, щоб їх рельєф не проступав крізь одяг, особливо якщо це тонка шовкова блуза або сукня.

Надавайте перевагу комфортним моделям бра і трусиків

Бюстгальтер з ефектом пуш-ап і стрінги не підходять в якості повсякденного нижньої білизни. Вони, на думку фахівців, є небезпечними для здоров'я.

Бюстгальтер повинен ідеально підтримувати груди і не впиватися в шкіру. З цим завданням чудово впорається бра на кісточках і з м'якими чашечками. Якщо у вас пишні груди, то наявність у бюстгальтера широких лямок обов'язково.

Бюстгальтер-невидимка або коригувальні моделі для одягу з глибоким декольте на кожен день не підходять, оскільки їхнє завдання – міцно утримати груди на місці.

Трусики не повинні травмувати шкіру своїми гумками або ж бовтатися на стегнах. На кожен день ідеальні трусики-сліпи або боксери (шортики). З гігієнічної точки зору ці моделі трусів – найкращі.

Підкреслюйте особливості і ховайте недоліки

Нижня білизна має не тільки ідеально підтримувати груди, але і коректувати пропорції фігури. Тому вибирайте моделі бра і трусів виходячи зі своїх параметрів.

Дівчатам з пишними стегнами варто обрати сліпи або боксери із заниженою лінією талії. Зайвий обсяг на талії і стегнах заховають високі труси або коригуючий боді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: білизна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Щоденна білизна: як обрати ідеальну*
23 жовтень, 2018, 21:34