Місце, де діти лікують зуби з посмішкою: чому варто обрати клініку Multident*

Місце, де діти лікують зуби з посмішкою: чому варто обрати клініку Multident*
Кожна мама знає, що зовсім непросто вилікувати зуб дитині. Як умовити малюка сидіти тихо досить довгий для нього час? Побачивши лікаря-стоматолога з бор-машиною в руках, дитина забуває про всі обіцянки і влаштовує істерику. Знайома ситуація? Але тільки не для клініки Multident.

Чому діти не бояться лікувати зуби у клініці Multident

Стоматологічна клініка Multident стала справжнім порятунком для батьків. Спеціально розроблений в дитячому стилі інтер'єр створює доброзичливу атмосферу, а лікарі мають великий досвід роботи з дітьми.

Для дитини перші відвідини стоматолога – це стрес. Тому від того, якими вони будуть, залежить ставлення до процедури лікування зубів в майбутньому. У клініці Multident перед лікуванням знайомляться з дитиною, позитивно налаштовують. Так проходить адаптаційний візит.

Які послуги надають в Multident

Досвідчені лікарі-стоматологи якісно і без болю здійснять такі процедури:

● адаптаційний візит
● естетична стоматологія
● профілактика
● лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту
● лікування дітей з особливими потребами
● лікування під час сну
● ортодонтія дитяча хірургія

Коли варто відвідати дитячого стоматолога

Існує думка, що молочні зуби не варто лікувати, адже вони все-одно випадуть. Ну хіба тільки якщо зуб турбує.

Це міф. Хворі або пошкоджені зуби завдають шкоди організму дитини від хвороб внутрішніх органів до деформації щелепи і зубного ряду. Щоб цього не допустити, уважно стежте за станом зубів ваших дітей.

● Якщо у дитини слабкість, нездужання, підвищена температура, відсутність апетиту – це не обов'язково застуда. Огляньте ротову порожнину. Виявите білий наліт на слизовій і язику, прозорі бульбашки або виразки – поспішайте до стоматолога. Це стоматит.

● Помітили карієс – теж привід відвідати лікаря. Не варто доводити до ускладнень у вигляді запалення пульпи. Пульпіт дуже швидко розвивається і тягне за собою такі серйозні наслідки, як періодонтит. Але якщо все-таки справа дійшла до цих захворювань, фахівці клініки Multident впораються з цим на найвищому рівні за 1-2 відвідування.

● Не варто закривати очі і на такі особливості, як неправильний прикус і інші зубощелепні аномалії. Адже від цього залежить гарна посмішка, правильна вимову дитини в майбутньому. Досвідчений лікар-ортодонт підбере правильний варіант виправлення зубного ряду.

● Не нехтуйте і профілактикою. Краще запобігти захворюванню. У Multident вашій дитині очистять зубки від нальоту, проведуть фторування для зміцнення емалі, фісур-процедуру для профілактики карієсу на здорових зубах.

До лікування і профілактики зубів потрібно ставитися відповідально з дитинства, адже це запорука здоров'я, краси, гарної дикції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.