Тіло хлопця – паралізоване: важкохворий волинянин потребує термінової допомоги. ОНОВЛЕНО

Тіло хлопця – паралізоване: важкохворий волинянин потребує термінової допомоги. ОНОВЛЕНО
У новорічну ніч хлопцю із Цуманя Назару Жолкві стало раптово зле, його терміново доставили до реанімаційного відділення лікарні. Тіло волинянина - паралізоване, лікарі не можуть назвати точний діагноз.

Про це на сторінці у Facebook написала Євгенія Мочарник.

"В цю ніч, коли всі святкували зміну календаря, Назару стало зле. Його тіло паралізоване і лікарі не можуть назвати точний діагноз", - повідомляє жінка.

За словами медиків, що це дуже рідкісна і складна хвороба. Щодня на ліки для підтримки життя Назара потрібно від 22 000 гривень.

"Важка фінансова ситуація в сім'ї потребує новорічного та різдвяного дива від Вас люди. Допоможіть, хто якою сумою може. І молитвою чи, що ви там робите. Бо, повірте, Назар, якби потрібна була комусь допомога, кинув би все і зробив це. Він неймовірно крутий і обов'язково повинен видужати!", - звертається з проханням дівчина.

Станом на 17:45 Євгенія повідомила, що лікарі встановили діагноз хлопцю - це синдром Гієна-Барре або гострий полірадикуліт. На щастя, хвороба виліковна. Проте, процес лікування та реабілітації може зайняти до року, щоб вивести з паралічу та відновити рухливість м’язів. Оскільки хвороба рідкісна, ліки дістати вкрай важко і вони коштують чимало. Проте ці медикаменти життєво необхідні Назару.

"Давайте ми продовжимо допомагати чудовій людині. Він точно зробив би так само, і навіть більше. Повірте! Всім, хто вже допоміг - величезне дякую! Люди - Ви навіть не уявляєте, які Ви неймовірні! Ми не очікували такої підтримки. І це неабияк додає сил!", - йдеться у дописі.

Номер картки мами Назара: 5168 7422 1637 8988 – Жолква Надія Петрівна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тіло хлопця – паралізоване: важкохворий волинянин потребує термінової допомоги. ОНОВЛЕНО
02 січень, 2020, 12:45